Vizitator faithless Postat Septembrie 30, 2006 Partajează Postat Septembrie 30, 2006 acum ca mi`am luat statie vreau sa schimb difuzorul de la tubul de bass cu unul mai "performant" si pe 8 ohm momentat am un ydd lpp intr-o incinta de cam ~28 de litrii cu burete de 1.5 cm pe interior si 2 tuburi de 5.5 diametru si 7 lungime se aude binisor (parca totusi huruie pe anumite frecvente) ce stiti despre difuzorul asta? se preteaza la incinta bass-reflex sau modific tubul si il fac closed? ce difuzor mi-ati recomanda sa iau de maxim 600 de mii? eventual de la kon...sau alt magazin din craiova! as vrea unul cu o cursa mai mare si sa fac incinta closed...cred ca s-ar auzii mai misto basul help :prayer: Link spre comentariu
Vizitator faithless Postat Septembrie 30, 2006 Partajează Postat Septembrie 30, 2006 nu ma ajuta nimeni? :smt022 Link spre comentariu
crexy Postat Septembrie 30, 2006 Partajează Postat Septembrie 30, 2006 difuzorul postat de tine merge in bass reflex si se aude mai bine in reflex decat in incinta inchisa , in incinta inchisa o sa ai un kick mai pronuntat dar in reflex o sa coboare mai jos si mai bine Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum