marios013 Postat Decembrie 27, 2013 Partajează Postat Decembrie 27, 2013 va salut am o cafetiera cumparata de un an ,dar se tot infunda ,merge urat scoate abur ,face zgomot ,l-am curatat cu otet si merge bine dar dupa un timp trebuie la fel curatat,stiti cumva cu ce se curata mai bine? va multumesc anticipat Link spre comentariu
leoncris Postat Decembrie 27, 2013 Partajează Postat Decembrie 27, 2013 In principiu cu orice acid , dertatrant , dar fiind toxice , ramai la otet nediluat cu treceri succesive , dupa decantarea calcarului , evident. Link spre comentariu
marios013 Postat Decembrie 27, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2013 deci l-am curatat cu otet nediluat ,de doua ori la rand , dar asta am facut-o si acum o luna si iar s-a infundat,oare nu a fost eficient? Link spre comentariu
wally_gatter Postat Decembrie 27, 2013 Partajează Postat Decembrie 27, 2013 apa ta e foarte calcaroasa, asa ca va trebui sa o cureti mai des.. Link spre comentariu
gcom61 Postat Decembrie 27, 2013 Partajează Postat Decembrie 27, 2013 Poti folosi ,cu rezultate mai rapide,sare de lamaie(acid citric),se gaseste si vrac si... nu miroase precum otetul. Link spre comentariu
electron49 Postat Decembrie 27, 2013 Partajează Postat Decembrie 27, 2013 apa ta e foarte calcaroasa, asa ca va trebui sa o cureti mai des.. sigur tine mai mult o curatare daca apa este cat mai pura...daca mai avem asemenea ape. Link spre comentariu
gcom61 Postat Decembrie 27, 2013 Partajează Postat Decembrie 27, 2013 Depinde foarte mult ce fel de apa(potabila)foloseste;de adancime sau de suprafata.In general apa de suprafata este mai putin dura ,insa mai poluata;apa de adancime este mai dura insa mai putin poluata.Conteaza foarte mult si metoda de filtrare purificare. Link spre comentariu
adi pastor Postat Decembrie 27, 2013 Partajează Postat Decembrie 27, 2013 Demonteaza cafetiera si scoate potcoava prin care circula apa. Ia un corp ascutit si curata calcarul depus pe interiorul potcovei.Dupa ce sa desfundat cat de cat toarna detartrant si lasa-l cateva ore.Repeta operatia de cateva ori si apoi clateste bine cu apa curataSpor la treaba ! Link spre comentariu
marios013 Postat Octombrie 28, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2014 va salut am iar probleme cu acest filtru ,l-am demontat si am curatat potcoava prin care circula apa dar are ceva in ea se vede ceva rosu ca o pastila ,deci efectiv nu pot sa bag un fel de sarmulita dintr-un cap in altul si acum parca merge mai rau nu mai scoate apa calda ,mai mult bolborosesste apa,pe orificiul pe care ar trebui sa o traga ,imi dati o idee,multumesc anticipat Link spre comentariu
valangjed Postat Octombrie 28, 2014 Partajează Postat Octombrie 28, 2014 Acea "pastila rosie" cred ca este o supapa unisens.Ar trebui sa iasa din "potcoava".Cele mai mari depuneri sunt in curbura potcoavei, acolo trebuie curatat bine dar daca apa e dura, peste doua, maxim 3 luni, operatia trebuie repetata.Patesc acelasi lucru si eu din cauza apei dure.O alta idee ar fi sa folositi apa plata de la magazin pentru cafea, depinde cum vi se pare mai rentabil. Link spre comentariu
traianpop Postat Octombrie 29, 2014 Partajează Postat Octombrie 29, 2014 De ce nu folositi solutia dedicata acestui scop? Se numeste Sano Antikalk pt fierbatoare/cafetiere, flacon de 700 ml. Orice magazin care vinde produse Sano are asa ceva. Dupa folosire, se recomanda 2-3 limpeziri. Pretul in magazin ar trebui sa fie sub 10 lei, un flacon ajunge pentru trei spalari. In cazuri grave se foloseste nediluat, pentru mentenanta-in functie de apa si cafea-diluat 50 %, la cateva luni, cand e nevoie. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum