Vizitator solomon_eusebiu Postat Decembrie 27, 2013 Partajează Postat Decembrie 27, 2013 salutare tuturor, am( sau am avut) o tableta Allview Speed City. Folosindo tot timpul conectata la priza am reusit sa stric portul usb al tabletei( practic s-a rupt si a cazut undeva in tableta). Am desfacut tableta dar nu pot ajunge in locul unde era portul(chiar este imposibil). Bateria este legata prin 2 fire: alb si unu rosu.As putea sa mai incarc cumva bateria conectand un incarcator la acele fire?Inca nu am taiat acele fire, pentru ca sunt detul de scurte si nu am vrut sa ma apuc de treaba fara sa intreb pe cineva.multumesc! Link spre comentariu
ddd3d Postat Decembrie 27, 2013 Partajează Postat Decembrie 27, 2013 chiar imposbil pt ca mufa aceia trecea printr.un controlar sfatul meu :mergeti la un doctor gsm poate se gaseste o modalitate de relipire a mufei Link spre comentariu
Mihai85 Postat Decembrie 28, 2013 Partajează Postat Decembrie 28, 2013 Se poate repara(inlocui conectorul) fara probleme la un depanator gsm. nu interveni asupra ei fara scule si fara cunostinte adecvate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum