Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

UPS + Centrala termica

Vizitator mr_misu

Postări Recomandate

• 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr.L

4

• gabiunu

3

• cristi71

3

• validae

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator dectrules

Salut tuturor,Am nevoie de ajutor din partea voastra. Am cumparat 4 UPS-uri Sinus 500 cu unda pura + 4 baterii 12V - 50 Ah de la Varta.Le-am instalat pe:1) Bosch 5000 WT 28 kW2) Junkers Eurostar 28 kW3) Ferroli Econcept 25T 32 kW4) Viesmann Viessmann Vitopend 100 24 kWLa Ferroli si Viesmann sistemul a mers absolut perfect nu am facut nici o modificare. La Bosch si Junkers(inteleg ca Bosch este tot Junkers dar redenumit) am problemele mentionate de la Buderus.Va rog sa ma contacteze cineva care poate sa faca conexiunea cu acea rezistenta intre centrala si ups, nu sunt de profesie si as dori sa colaborez cu un electronist pentru cele doua centrale - locatie Bucuresti - zona Obor.Multumesc mult.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator dectrules

Salut tuturor,Am rezolvat problema. Testele le faceam scotand din priza UPS-ul sau deconectând siguranta generala a casei. Ieri a fost oprit curentul cca 2 ore la ambele centrale Bosch si Junkers si sistemul a functionat de minune. Probabil ca impamantarea era facuta dupa contor in ambele locatii si de aceea nu functiona sistemul.Succes si altora care au aceeasi problema! :101

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
Vizitator Gameru

Salut

Am un ups APC SUA1000I.Cand functioneaza pe baterii genereaza doua faze.Am citit aici ca, daca leg un rezistor de minim 1Mohm intre una din faze si impamantare voi rezolva problema cu generatul a doua faze.Dar nu functioneaza,tot doua faze am.

In schimb am unit una din faze  cu impamantarea fara rezistor si functioneaza.Cand ups-ul functioneaza pe baterii am o singura faza de 220V.Dar este o problema imi sare siguranta principala (din ea pleaca curentul catre celelalte sigurante).Siguranta este Schneider  Disjunctor diferential DPNA VIGI 25A 30MA A9D34625  (http://www.dedeman.ro/ploiesti/electrice/distributie-electrica-si-comanda/intrerupatoare-automate-modulare/disj-dif-dpna-vigi-25a-30ma-19627.html).

Siguranta sare in momentul in care am adaptorul facut de mine (iec to schuko) conectat la ups. In care am unit impamantarea cu una din faze  si introduc cablul de alimentare al ups-ul in priza. Am atasat poze cu adaptorul facut de mine,o poza cu rezistor si una fara rezistor.Mentionez ca in momentul in care am facut testele firele din interiorul cuplei au fost izolate,in poze am dat izolatia jos pentru a se vedea ce am facut.

post-250541-0-70517400-1445195743_thumb.jpg

post-250541-0-08185600-1445195750_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări