cristi71 Postat Decembrie 27, 2013 Partajează Postat Decembrie 27, 2013 dadea eroare dupa cca 1 minut cu UPS in priza. cred ca AVR ul omului avea rezistenta spre impamantare,altfel nu explic de ce numai dadea eroare cu el. Link spre comentariu
Vizitator dectrules Postat Februarie 4, 2014 Partajează Postat Februarie 4, 2014 Salut tuturor,Am nevoie de ajutor din partea voastra. Am cumparat 4 UPS-uri Sinus 500 cu unda pura + 4 baterii 12V - 50 Ah de la Varta.Le-am instalat pe:1) Bosch 5000 WT 28 kW2) Junkers Eurostar 28 kW3) Ferroli Econcept 25T 32 kW4) Viesmann Viessmann Vitopend 100 24 kWLa Ferroli si Viesmann sistemul a mers absolut perfect nu am facut nici o modificare. La Bosch si Junkers(inteleg ca Bosch este tot Junkers dar redenumit) am problemele mentionate de la Buderus.Va rog sa ma contacteze cineva care poate sa faca conexiunea cu acea rezistenta intre centrala si ups, nu sunt de profesie si as dori sa colaborez cu un electronist pentru cele doua centrale - locatie Bucuresti - zona Obor.Multumesc mult. Link spre comentariu
Vizitator dectrules Postat Februarie 24, 2014 Partajează Postat Februarie 24, 2014 Salut tuturor,Am rezolvat problema. Testele le faceam scotand din priza UPS-ul sau deconectând siguranta generala a casei. Ieri a fost oprit curentul cca 2 ore la ambele centrale Bosch si Junkers si sistemul a functionat de minune. Probabil ca impamantarea era facuta dupa contor in ambele locatii si de aceea nu functiona sistemul.Succes si altora care au aceeasi problema! Link spre comentariu
Vizitator Gameru Postat Octombrie 18, 2015 Partajează Postat Octombrie 18, 2015 Salut Am un ups APC SUA1000I.Cand functioneaza pe baterii genereaza doua faze.Am citit aici ca, daca leg un rezistor de minim 1Mohm intre una din faze si impamantare voi rezolva problema cu generatul a doua faze.Dar nu functioneaza,tot doua faze am. In schimb am unit una din faze cu impamantarea fara rezistor si functioneaza.Cand ups-ul functioneaza pe baterii am o singura faza de 220V.Dar este o problema imi sare siguranta principala (din ea pleaca curentul catre celelalte sigurante).Siguranta este Schneider Disjunctor diferential DPNA VIGI 25A 30MA A9D34625 (http://www.dedeman.ro/ploiesti/electrice/distributie-electrica-si-comanda/intrerupatoare-automate-modulare/disj-dif-dpna-vigi-25a-30ma-19627.html). Siguranta sare in momentul in care am adaptorul facut de mine (iec to schuko) conectat la ups. In care am unit impamantarea cu una din faze si introduc cablul de alimentare al ups-ul in priza. Am atasat poze cu adaptorul facut de mine,o poza cu rezistor si una fara rezistor.Mentionez ca in momentul in care am facut testele firele din interiorul cuplei au fost izolate,in poze am dat izolatia jos pentru a se vedea ce am facut. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum