Administratori Badman Postat Decembrie 31, 2013 Autor Administratori Partajează Postat Decembrie 31, 2013 nu am zis ca am sa fac br doar ca nu fac goarna dar probabil si un br ar merge excelent, am sa simulez sa vad ce iese. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Decembrie 31, 2013 Autor Administratori Partajează Postat Decembrie 31, 2013 Las ca stiu eu ce sa aleg aici, TP1 parca e mobila lu bunica, nici sa-mi platesti nu as tine asa ceva in casa. Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 31, 2013 Partajează Postat Decembrie 31, 2013 Pentru unii TP1 reprezinta scopul suprem in viata ! Link spre comentariu
VTP Postat Decembrie 31, 2013 Partajează Postat Decembrie 31, 2013 nu am zis ca am sa fac br doar ca nu fac goarna dar probabil si un br ar merge excelent, am sa simulez sa vad ce iese.Sigur, poti decide orice solutie, DAR, pentru Lowther ca si pentru Fostex, solutia bass-reflex, INDIFERENT de simulari sau recomandarile Fostex, este CEA MAI PROASTA solutie si cu cele mai mari sanse de a distruge difuzoarele. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Decembrie 31, 2013 Autor Administratori Partajează Postat Decembrie 31, 2013 Clar ca nu am sa fac BR, scopul meu sunt unele complicate pentru ca nu vreau sa imi cheltui timpul pretios pe ceva banal. Dar nici TP1 care seamana cu sifonieru lu bunica.am sa fac boxa recomandata de fostex doar ca o voi personaliza conform cu ideile de mai sus, am sa incerc sa nu schimb datele esentiale(lungimea si suprafata hornului) desi boxa am sa o reproiectez in intregime. Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 1, 2014 Partajează Postat Ianuarie 1, 2014 Interesant ar fi o incinta horn , dar cu laterale din sticla , ca sa se vada " mecanismul " care " confectioneaza " adevaratul sunet specific pentru incintele Full Range !Incinte tip BR sunt total excluse datoria parametrului constructiv numit Xmax - are o valoare foarte mica . Aceasta limitare de fapt face total nefunctionale si proiectele de la Fostex .De altfel , cei de la Fostex au toate proiectele recomandate extrem de controversate , ceea ce ma face sa cred acelasi lucru si despre difuzoarele pe care le produc .Nu recomand Fostex , pe considerentele expuse mai sus . Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 1, 2014 Autor Administratori Partajează Postat Ianuarie 1, 2014 initial asa m-am gandit dar daca e nevoie de fonoabsorbant atunci va arata destul de urat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum