Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Care e cea mai frumoasa lampa ?

Badman

Lista...  

48 membri au votat

1. 1. Lista...

• GU50
      10
    • 300B WE
      11
    • 6P3C-E
      3
    • GU32
      1
    • EL11
      0
    • RL12P35
      1
    • KT120
      1
    • KT150
      5
    • G807
      2
    • 100TH/VT218
      0
    • EL153
      3
    • ELROG 211/845
      0
    • GU81
      2
    • 6C33C
      6
    • EML 300B-XLS
      0
    • KT88
      3

Postări Recomandate

Topicul nu e despre lampi puternice sau lampi frumoase ci despre cea mai frumoasa lampa.

Propun un chestionar pentru a vota fiecare lampa ce-i place lui cel mai mult. Nu din punct de vedere al sunetului sau puterii ci doar din punct de vedere al aspectului.

Evident ca e subiectiv si nu vom putea cadea toti de acord dar macar putem vedea ce lampa intruneste majoritarea voturilor.

Pot fi puse toate lampile propuse. Ar putea fi si un termen limita pentru votare ca sa nu o lungim la infinit.

Nu va grabiti cu voturile pentru cazul ca se propune o lampa si mai frumoasa.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 107
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Terry34

15

• Badman

14

• zal

10

• hpavictor

6

Top autori în acest subiect

Imagini postate

La ce folosește aflarea părerii unor useri care nu se pricep la arta ?Totul este controversat .Trebuia definit mai întâi ce este frumosul si după aia fiecare doritor sa-si spună părerea .Austriecii fac câteva lampi cu adevarat frumoase ...Ar mai fi de mentionat ( a mai facut-o inca cineva la începutul subiectului ) Telefunken cu seria EL152 / 153 / 156 , sora nazistei LS 50 ( GU 50 in varianta comunista :) !

Link spre comentariu

Am facut o mica lista.Puteti veni si cu alte propuneri pe care sa le bagam in lista.GU50300B WE6P3C-EGU32EL11RL12P35KT120KT150G807100TH/VT218EL153ELROG 211/845GU816C33CEML 300B-XLSAm bagat doar din propunerile de pina acum.Am mai bagat EML 300B-XLS pe care o propun acum.@Victor, Nu exista frumos obiectiv. Cel mai frumos e cel care e placut de cei mai multi.post-32982-13982973268_thumb.jpg

Link spre comentariu

Ați uitat de 6550 si de KT 88 ?Stau perfect între primele 10 , alături de GU 50 , KT 150 , G807 si 6P3S-E !Sunt absolut convins ca exista niște reguli foarte clare care guverneaza frumosul ( proporții de aur etc ) .Din clasament ar trebui excluse lampile exotice , care nu se pot găsi la fiecare " colț de strada " si cele chinezesti , pe care nu te poți baza :) !

Link spre comentariu

Personal i-mi place f. mult lampa EML520B, pe care am vazut-o functionand intr-un amplificator bulgaresc(thrax spartacus),amplif. ce scoate doar 70w cu 2 lampi in paralel pe canal, amplif. ce se vinde la 36000 euro. Ce ziceti-au spart bulgarii piata? Eu cred ca DA. Gaselnita lor fiind partea de alimentare anodica si filamente,au reusit sa impresioneze in sunet. Sant la un loc in acest amplificator trafuri japoneze,lampi americane PX25 si EML520B (aproape mia de dolari bucata) si lampi rusesti g811, sg13p, 6d22. Intrebarea mea este: noi cand ne bulgarizam ?

Link spre comentariu

Nu prea arata a amplificator ( monobloc , deci trebuie doua bucati :) ) de tinut in sufragerie ... in fine , gusturile nu se discuta :) !

Daca e scump si laudat prin review-uri de catre unii redactori de reviste haudiofile , cu interese materiale " pe fata " , nu inseamna ca este si bun .

Aviz amatorilor , cineva a avut asa ceva si nu isi mai doreste sa auda de marfa bulgareasca .

Este supraevaluata de minim 10 ori , pentru profitul distribuitorilor .

Cu totul alta este situatia cand vorbim de amplificatoarele unui anume sarb ... le-a expus si in Bucuresti , pe la targurile de profil din anii trecuti ( pana in 2009 ) .

Asta este Thrax Spartacus 6 :

Posted Image

Sper sa nu se bage-n seama si scamatorii de Bucuresti care umbla inca desculti si in pantaloni scurti , dau au pretentii de mari constructori ... se stiu ei .

Link spre comentariu

De ele mai multe ori, aspectul unei lămpi nu spune nimic despre calităţile ei.Există lămpi urîte, frumoase, exotice, bizare... important e dacă sînt sau nu folosibile în audio cu rezultate măcar decente. ..............Ca de obicei, orice subiect devine plicticos. :somn:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări