Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Care e cea mai frumoasa lampa ?

Badman

Lista...  

48 membri au votat

1. 1. Lista...

• GU50
      10
    • 300B WE
      11
    • 6P3C-E
      3
    • GU32
      1
    • EL11
      0
    • RL12P35
      1
    • KT120
      1
    • KT150
      5
    • G807
      2
    • 100TH/VT218
      0
    • EL153
      3
    • ELROG 211/845
      0
    • GU81
      2
    • 6C33C
      6
    • EML 300B-XLS
      0
    • KT88
      3

Postări Recomandate

• Răspunsuri 107
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Terry34

15

• Badman

14

• zal

10

• hpavictor

6

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Care e cea mai mare lampa pentru audio, fizic vorbind. Nu folosibila in audio ci proiectata pentru audio ?

Nu stiu daca vei gasi un raspuns exact la intrebarea de mai sus fiindca prin unele foi de catalog (ale tuburilor de RF) scrie ca pot fi folosite atat in clasa C pt HFamp dar si in AB pt amplificatoarele audio. De cele mai multe ori se foloseste expresia "up to ... xx MHz".Daca vrei un exemplu, de tub mare din sticla folosit si in audio, e ZD1000F (asta mi-a venit in minte acum), are 1kW putere disipata si scrie negru pe alb in foaia lui de catalog "AF", vezi pagina 2 in stanga sus.

eu sunt curios cat costa transformatorul ei de iesire ? :rade:

Nu te grabi, poate se vrea un OTL.
Link spre comentariu

functioneaza bine si cele din RF, (GU81M este pt RF) mai ai de studiat Vasile pana sa alegi ceva pe placul tau, smecheria este sa o faci sa sune bine, eu totusi ma gandesc ca un SE cu KT150 este si fatzos si inclin sa cred ca da si rezultate...mai ales daca e facut in inox...

Link spre comentariu

Frumoasa, grasa sau paroasa, eu cred ca ar trebui sa punem mana de la mana si sa punem pe picioare o lampa universala, facuta chiar de noi, folosind cunostintele din trecut si prezent, dar care va putea fi reprodusa si in viitor fara tehnologiile inteligente de acum.

Link spre comentariu

Da asta ar fi o idee pt cine s-a saturat sa investeasca in lacatuserie tamplarie si CNC, va avea de studiat, investit dar va face si bani pe masura...sau nu...dupa cum e romanul carcotash....

Link spre comentariu
  • Administratori

faci carcasa din fier cu fata de lemn? la ce te-ai gandit si ce tuburi?

Din aluminiu brut frezat pe cnc si cu ceva lemn pe el sau invers din lemn masiv frezat pe cnc si cu ceva tale din aluminiu... inca nu sunt hotarat. Sunt prea multe optiuni.
Link spre comentariu
  • Administratori

high-end tubes and tube dampers: a KT88 for €200 a piece (yes, per), a KT300B for €300 and even an ECC803 with included damper for -- hold on to your chair -- €150. Shown with CEO Jozefina Krahulcova.

Posted Image
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări