Vizitator jyymyy Postat Decembrie 25, 2013 Partajează Postat Decembrie 25, 2013 buna ziua.am un tv lcd teletech 20715 care nu vrea sa functioneze.se aprinde ledul albastru cand il bag in priza iar cand il deschid merge vreo 2-3 sec apoi se inchide.cand am antena tv introdusa in tv se aude sonorul dar nu am imagine.ce poate fi? Link spre comentariu
johny Postat Decembrie 25, 2013 Partajează Postat Decembrie 25, 2013 Probabil ca lipseste tensiunea pt. invertor lampi. Trebuie sa aveti 24v pe iesirea sursei de alimentare. Link spre comentariu
raileanu florin Postat Decembrie 25, 2013 Partajează Postat Decembrie 25, 2013 buna ziua.am un tv lcd teletech 20715 care nu vrea sa functioneze.se aprinde ledul albastru cand il bag in priza iar cand il deschid merge vreo 2-3 sec apoi se inchide.cand am antena tv introdusa in tv se aude sonorul dar nu am imagine.ce poate fi?verifica vizual condesatori sunt unflati in cap trebuie schimbati Link spre comentariu
leoncris Postat Decembrie 25, 2013 Partajează Postat Decembrie 25, 2013 Sasiu Vestel17MB24-1 cu sursa +inverter model LiengChang AIVP0026. Descarci schemele , masori si te lamuresti. http://elektrotanya.com/vestel_17mb24.pdf/download.html PS : Filtrajele trebuiesc puse pe ESR , nu intotdeauna se ... umfla. Dupa stiinta mea inverterul se alimenteaza cu 12V, nu cu 24. aivp-0026.pdf Link spre comentariu
Vizitator jyymyy Postat Decembrie 25, 2013 Partajează Postat Decembrie 25, 2013 buna ziua.am un tv lcd teletech 20715 care nu vrea sa functioneze.se aprinde ledul albastru cand il bag in priza iar cand il deschid merge vreo 2-3 sec apoi se inchide.cand am antena tv introdusa in tv se aude sonorul dar nu am imagine.ce poate fi?verifica vizual condesatori sunt unflati in cap trebuie schimbatiam schimbat condensatorii umflati de pe alimentare!si tot la fel! Link spre comentariu
leoncris Postat Decembrie 25, 2013 Partajează Postat Decembrie 25, 2013 Tensiunile sunt corecte si stabile ? Link spre comentariu
Postări Recomandate