Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Magnat Supreme200 SAU Monitor AudioBX2

Vizitator Gladiatorul1933

Postări Recomandate

Am si eu o nelamurire va rog....credeti ca merita diferenta de pret(DUBLU) a doua boxe MA BX2 fata de Magnat supreme 200?Si inca ceva daca ma puteti ajuta...Intre un amplif yamaha AS-500 si unul Nad C326 ce sa aleg? Va multumesc!!!!

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• hpavictor

2

• Luca

2

• dj_bryz

2

• adrian lucian

1

Top autori în acest subiect

Am si eu o nelamurire va rog....credeti ca merita diferenta de pret(DUBLU) a doua boxe MA BX2 fata de Magnat supreme 200?

Dupa parerea mea nu se merita diferenta de pret inte cele 2 boxe.

....Intre un amplif yamaha AS-500 si unul Nad C326 ce sa aleg?.....

Eu asi alege yamaha, dar nu este deloc rau nici nad-ul. Preferabil sa le asculti pe amandoua inainte de cumparare.
Link spre comentariu

Eu as alege Yamaha fara mila . NAD ? Nu prea mai este ce a fost ... brand-ul NAD este in posesia unei firme chinezesti :) , dar oricum are produse mult peste chinezariile actuale .Dar tot nu se compara cu Yamaha , care insista pe reinfiintarea pietei de echipamente audio STEREO , adica pentru ascultat muzica :) .Cunoscatorii stiu despre ce este vorba ...

Link spre comentariu

M-as incadra cu banii si la un Harman Kardon 980....acum ramane sa aleg intre yamaha si asta....la boxe cred ca raman la magnat supreme 800 care oricum sunt sub pretul celor doua MA BX2....

Link spre comentariu

Cauta alte marci de boxe , amandoua sunt petarde . Pe bune !Daca pretul este un criteriu important pentru tine , cumpara cele mai ieftine ( chiar si SH ) boxe cu difuzorul de joase de minim 20 cm ( adica 8" ) si gata , restul de bani ii faci praf cu prietenii :) la aniversarea boxelor . O sa fii mult mai fericit .

Link spre comentariu

Are vecinul meu de la 5 supreme 800...si nu am ce sa zic despre ele decat ca se aud clar si parca sunetul nu vine din ele....DAR ca mereu exista un dar .....Vecinul a avut nevoie de ajutor si nu l-am lasat la greu pana nu si-a facut un sub activ cu un rockford ..ca nu se mai putea ...deci daca vrei sunet clar (medii ..mai ales inalte)...parerea mea este ca o sa il ai,dar in schimb o sa fi foarte dezamagit de basul lor ...care se aude finut dar sec ... nu cum te astepti tu de la un woofer de 16cm care ar trebuii sa aiba ceva viata. Am eu un philips de 13cm pentru probe intr-o incinta plesneala ....si se aude mai bine in materie de bass.

Link spre comentariu

La boxe ma intereseaza claritatea....mai putin bass-ul....deci cred ca o sa raman la Magnat 800....acum problema a ramas la amplificator....nu ma pot decide intre yamaha si harman kardon....va rog sa ma ajutati ca nu mai am rabdare:).

Link spre comentariu

Vecinul are un avr2000 si se pupa destul de bine ...eu pe acest avr2000 le-am ascultat si am ramas uimit ....atat! Le poti asculta pe amandoua ...dar e greu ca trebuie sa i-ti iei boxele mai intai ..pentru ca pentru ele te-ai decis prima data....si sa le iei cu tine sau sa vina vanzatorii.De preferat ar fi sa faci proba la tine ..sa fie camera ta de auditie.

Link spre comentariu

Aici este o problema....nu am unde sa le ascult nici macar in magazin(acasa nici atat)....cel putin harman-ul nu l-am vazut pe niciunde in timisoara....doar in magazine online....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări