adi37male Postat Decembrie 24, 2013 Partajează Postat Decembrie 24, 2013 As vrea sa schimb difuzorul de bass si medii , la ambele boxe si nu stiu ce difuzoare sa cumpar. Pe originale scrie : pt bass : GDN 20/60/3 60W diam 20,5 cm pt medii : GDM 10/60/4 60 W 8 Ohmi . Boxele au dim-le : 52,5 cm x 26 cm x 19 cm Amplificatorul este : SONY model XOD301. Nu stiu cat scoate acest amplificator, dar pt boxele acestea a fost bun. Astept niste sugestii de reconditionare a acestor boxe , atat dpdv functional cat si estetic. Link spre comentariu
alexutu Postat Decembrie 26, 2013 Partajează Postat Decembrie 26, 2013 cauta ceva de la monacor pe dimensiunile date. Link spre comentariu
tomalex Postat Decembrie 26, 2013 Partajează Postat Decembrie 26, 2013 Salut, dupa denumire par a fi de la tonsil, dupa cum arata nu... Uite un link, vezi pe site ca sunt si mediile... insa mai asteapta alte pareri si de la useri care se pricep, eu cred ca sunt cam pe langa... http://www.tonsil.ro/Woofers.htm Link spre comentariu
rares01 Postat Decembrie 26, 2013 Partajează Postat Decembrie 26, 2013 ok, deci la incintele alea nu are rost sa schimbi difuzoarele doar daca gasesti altele identice la reprezentanti tonsil,daca difuzoarele sunt functionale, ce se vede din poza se pot repara usor membrane se gasesc peste tot iar un meserias ti le poate face. ca idee incinta filtrul.. au fost proiectate pt difuzoarele respective daca tu vi cu altele luate dupa ochi automat ai schimbat tot .Mai pe romaneste nu se vor pupa cu ce ai tu acolo .. Link spre comentariu
adi37male Postat Decembrie 27, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2013 ok, deci la incintele alea nu are rost sa schimbi difuzoarele doar daca gasesti altele identice la reprezentanti tonsil, daca difuzoarele sunt functionale, ce se vede din poza se pot repara usor membrane se gasesc peste tot iar un meserias ti le poate face. ca idee incinta filtrul.. au fost proiectate pt difuzoarele respective daca tu vi cu altele luate dupa ochi automat ai schimbat tot . Mai pe romaneste nu se vor pupa cu ce ai tu acolo .. Nu stiu daca gasesc in Brasov pe cineva care sa-mi schimbe membranele la difuzoare si sa verifice si amplificatorul. Nici amplificatorul nu mai scoate curat sunetele , se aude un zgomot de fond deranjant. Sa nu fie finalii de vina . A mai fost reparat o data si parca tot la finali era defectul. Link spre comentariu
rares01 Postat Decembrie 27, 2013 Partajează Postat Decembrie 27, 2013 grija mare la cine duci jucariile la reparat sunt fel si fel de meseriasi, incearca sa cauti pe cineva de incredere trebuie sa fie in brasov e totusi oras mare.. daca vrei sa primesti indicatii pt a le repara personal este mai greu tinand cont de cunostintele tale in domeniu .. probabil de asta nici nu intervin multi in discutie..deci in cazul tau cel mai bine este sa primesti si sa aplici de sfaturile primite.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum