Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Program reconditionat muzica

vergil

Postări Recomandate

Am cateva melodii care-mi plac , dar sant inregistrate cu un nivel mic . As dori un program care sa pot mari nivelul inregistrat . Pute-ti sa-mi recomandati vreunul , asta daca e posibil ce vreau eu . Am windows 7 . Am incercat cu Movie Maker , dar nu primeste audio , numai fisiere video .Sarbatori fericite .Multumesc .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vergil

2

• wally_gatter

1

• stefan94stefan

1

Top autori în acest subiect

Ca sa nu mai deschid alt topic .Multumesc de recomandare , cu audacity , sa rezolvat problema . Acum as dori sa-mi mai recomandati un program de editat filmulete . Ceva de genul Moviemaker . Asa e cand ai nepoti . Am folosit Moviemaker , dar la salvare , face comprimarea prea mica (de ex - din 4Gb AVI a salvat 100mb ) , si cam degradeaza calitatea filmuletelor . Acum , nu as vrea salvare in AVI , ca e mare , cu tote ca se pastreaza calitatea . Moviemacher nu are alte optiuni in acest sens .Daca se poate ....sa mai fie si gratis , si in romaneste , dar nu e bai , ma descurc si in engleza , dar mai greu .Multumesc mult pentru atentie .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări