vergil Postat Decembrie 24, 2013 Partajează Postat Decembrie 24, 2013 Am cateva melodii care-mi plac , dar sant inregistrate cu un nivel mic . As dori un program care sa pot mari nivelul inregistrat . Pute-ti sa-mi recomandati vreunul , asta daca e posibil ce vreau eu . Am windows 7 . Am incercat cu Movie Maker , dar nu primeste audio , numai fisiere video .Sarbatori fericite .Multumesc . Link spre comentariu
wally_gatter Postat Decembrie 24, 2013 Partajează Postat Decembrie 24, 2013 Fruity Loops , Audacity , Cool Edit Pro , Sony Sound Forge , Ableton , Mix Meister , etc... si lista ar putea continua... Link spre comentariu
vergil Postat Decembrie 27, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2013 Ca sa nu mai deschid alt topic .Multumesc de recomandare , cu audacity , sa rezolvat problema . Acum as dori sa-mi mai recomandati un program de editat filmulete . Ceva de genul Moviemaker . Asa e cand ai nepoti . Am folosit Moviemaker , dar la salvare , face comprimarea prea mica (de ex - din 4Gb AVI a salvat 100mb ) , si cam degradeaza calitatea filmuletelor . Acum , nu as vrea salvare in AVI , ca e mare , cu tote ca se pastreaza calitatea . Moviemacher nu are alte optiuni in acest sens .Daca se poate ....sa mai fie si gratis , si in romaneste , dar nu e bai , ma descurc si in engleza , dar mai greu .Multumesc mult pentru atentie . Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Decembrie 27, 2013 Partajează Postat Decembrie 27, 2013 Pt video AVS Video Editor se poate face orice cu el ,colaje absolut orice ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum