pensionarul Postat Decembrie 24, 2013 Partajează Postat Decembrie 24, 2013 Un tuner extern RPC Tv HDU LT 210W a fost alimentat cu 12V.Am scos fara sa -mi notez regulatorii CYT 1117 pentru tensiunile de 1,6 si 3,3 V si nu mai stiu locul lor, care este pentru U 5 si respectiv pentru U4. Cine ma poate ajuta cu o schema sau o solutie, pentru inceput. Care ar trebuii sa fie UDD pentru Conexatul 25837. Multumesc si un Craciun cu bucurii si sanatate. Link spre comentariu
leoncris Postat Decembrie 26, 2013 Partajează Postat Decembrie 26, 2013 Adica ai bagat 12V in loc de 5V ?Slabe sperante cu ... schema. Link spre comentariu
pensionarul Postat Decembrie 26, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2013 Da s-a facut alimentare 12v/1A.Ledul palpaia, tensiune pe unregulator, la intrare oscilanta, schimbat condensatoarele.....nimic....dat jos cele 2 regulatoare, le-am incurcat locul... Stationez Link spre comentariu
leoncris Postat Decembrie 26, 2013 Partajează Postat Decembrie 26, 2013 Stabilizatoarele's busite ?Ce valori au ?Vezi ce alimenteaza pe out si te lamuresti , care unde vine. Link spre comentariu
pensionarul Postat Decembrie 26, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2013 Unul se pare ca ar forma VDD / cx 25837 celalalt sa mai studiez se invarte in jurul LED Link spre comentariu
pensionarul Postat Decembrie 26, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2013 Incerc sa atasez poza cu tunerul ansamblat in ideea ca cineva poate are in lucru si doreste sa ma ajute uitandu-se la regulatorul de tensiune situat in partea de jos a cablajului si sa-mi comunice pentru ce tensiune este.Multumes Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum