Vizitator boby-piratu Postat Septembrie 29, 2006 Partajează Postat Septembrie 29, 2006 dupa toate discutiile de pe acest forum ma bate gandul sa transform acest amplificator intr-un IPA 400 stereo si as dori sa imi dati niste ideei in legatura cu amplifcarea as dori sa folosesc transformatoarele deja existente chiar cu conditia de a le rebobina Link spre comentariu
Tavi Postat Septembrie 29, 2006 Partajează Postat Septembrie 29, 2006 care " acest amplificator" ? chiar daca tu te uiti la el noi nu il vedem aici si nu stim ce vrei sa transformi :smt006 Link spre comentariu
Enigma86d Postat Septembrie 29, 2006 Partajează Postat Septembrie 29, 2006 Nu cred ca amplificatoru care il ai respecta cerintele unui ipa400. Ai nevoie de filtrare cel putin 2x22mF la 80Vdc, eu am cumparat 2x47mF, traf de 1,2kW, si o pungulita cu finali . Link spre comentariu
Vizitator boby-piratu Postat Septembrie 29, 2006 Partajează Postat Septembrie 29, 2006 scuze am postat aiurea este vorba de ampl ala de pe forum de 100W/50 ohm si eu vreau sa refolosesc alea 2 trafuri imense pe care le are Vezi ca acest mesaj a fost scris de trei ori, te rog sa fii mai atent pe viitor. Edit Sorteh. Link spre comentariu
George(sb) Postat Septembrie 29, 2006 Partajează Postat Septembrie 29, 2006 sincer, nuprea cred ca merita pentru ca trebuie sa faci un amplif praf, pe care ai putea sa scoti niste banuti, si nu numai ca il faci praf, dar trebuie sa mai investesti bani sa il faci, mai bine o iei de la zero Link spre comentariu
Vizitator boby-piratu Postat Septembrie 29, 2006 Partajează Postat Septembrie 29, 2006 pai nu prea am schema la acel amplificator de care nu prea reusesc sa fac rost. nai astept putin sa vad poate reusesc sa fac rost de schema daca nu il fac praf oricum am de gand sa ma apuc de ipa 400 ca prea il lauda toti :supz: :supz: Link spre comentariu
Enigma86d Postat Septembrie 29, 2006 Partajează Postat Septembrie 29, 2006 Sunt deacord cu George(sb), oricum daca faci ipa400 o sa ai nevoie sa faci investitii serioase, mai bine il faci de la zero, dar perfect. :drinkers: Link spre comentariu
Vizitator boby-piratu Postat Septembrie 29, 2006 Partajează Postat Septembrie 29, 2006 cand zici investitii serioase la ce te referi????tinand cont ca ma traf radiatoare si carcasa iar cablajele le fac eu Link spre comentariu
Enigma86d Postat Septembrie 29, 2006 Partajează Postat Septembrie 29, 2006 Sa inteleg ca ai 1200W :drinkers: , daca ii ai atunci ar trebuii filtrare 100ron(eu am dat 170ron) si 100ron finali. La astea mai adaugi lejer 50ron pentru chichinete. Link spre comentariu
Vizitator boby-piratu Postat Septembrie 29, 2006 Partajează Postat Septembrie 29, 2006 k multumesc mult de tot si as mai dori daca aveti careva ceva documentatie cum se pune montajul in functiune etc ca vreau sa iasa ca la carte totul Te mai avertizez inca odata sa nu mai scrii ecelasi mesaj de mai multe ori, verifica ce scrii si sterge daca se intampla sa postezi de mai multe ori. Edit Sorteh. Link spre comentariu
Tavi Postat Septembrie 29, 2006 Partajează Postat Septembrie 29, 2006 pirateee, nu mai scrie de 2 ori acelasi mesaj :smt003 Link spre comentariu
Vizitator boby-piratu Postat Septembrie 29, 2006 Partajează Postat Septembrie 29, 2006 sorry chiar nus de ce posteaza cate 2 Link spre comentariu
Tavi Postat Septembrie 29, 2006 Partajează Postat Septembrie 29, 2006 pentru ca esti pirat nervos si apesi de doua ori cand trimiti probabil ai net slab si rabdare putina Link spre comentariu
George(sb) Postat Septembrie 29, 2006 Partajează Postat Septembrie 29, 2006 La transformatoare daca nu te stii bine poti avea bruiaj (din bobina, nu din tole), daca ai ceva pile poti vinde acel amplificator printr-o consignatie la o institutie si sa scoti niste banuti destul de frumosi Link spre comentariu
Vizitator kongo Postat Septembrie 29, 2006 Partajează Postat Septembrie 29, 2006 bine da omu vrea sa stie cum sa-l modifice si daca merita nu cum sa al vanda Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum