tavi 84 Postat Decembrie 24, 2013 Partajează Postat Decembrie 24, 2013 Sunt disponibile aceste doua multimetre intr-un magazin local la acelasi pret de 150 de lei.Ambele sunt "no-name"(nu au vreo marca scrisa pe ele).Am deja un DT 9208A ieftin care il folosesc in mod curent,insa imi doream si un multimetru mai bun,pentru a fi pastrat ca "etalon",pentru verificare si unele masuratori mai precise.Pe care l-ati alege dintre aceste doua multimetre?E adevarat ca cel cu autoscalare va fi mai lent la indicarea marimii masurate,si pot apare probleme la variatii rapide? Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 24, 2013 Partajează Postat Decembrie 24, 2013 Eu as alege MY68 dintre astea doua dar niciodata chinezismele de acum nu vor fi etalon.Pun pariu ca un DT830 din ala original de pe vremuri le bate pe ambele fara discutie. Link spre comentariu
tavi 84 Postat Ianuarie 26, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2014 Doar ca un DT830 original e foarte limitat ca domenii si chiar am nevoie de masurarea capacitatilor,amperi si volti alternativ(nu pe scala de 200 volti).As prefera sa am si sonda de temperatura,asa ca inclin spre MY64. Link spre comentariu
q_acdc Postat Ianuarie 26, 2014 Partajează Postat Ianuarie 26, 2014 UT 139 C ? Nu este cu mult mai scump fata de My 68. Link spre comentariu
radusa Postat Ianuarie 27, 2014 Partajează Postat Ianuarie 27, 2014 Scump magazinul ala.Pe la altii am vazut ca este in jur de 90-120 lei. In multimetrele care le folosesc, am un AX-105 de la Axiomet, care pe langa gamele uzuale, are si capacitati, temperatura si frecventa. Sunt multumit de el si a fost 100 lei + TVA la polonezi. Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 27, 2014 Partajează Postat Ianuarie 27, 2014 Eu in urma cu vreo 12-14 ani am avut si MY64 si MY68 atunci erau scumpe si facute bine.Le-am vandut ambele si cred ca si azi merg.MY68 e mai usor de lucrat cu el fiind autorange.Cele actuale nu stiu ce calitate au. Arunca o privire si aici http://www.globiz.ro/index.php?page=pro ... cat_id=103 Link spre comentariu
tavi 84 Postat Ianuarie 27, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2014 Daca platesc si transport(nu am acces la un cont bancar),"ce castig pe mere,dau pe pere".Iar preturile sunt intotdeauna mai mari in orasele mici,unde piata e limitata.Multimetrele din respectivul magazin "stau la expozitie" de ceva ani,posibil sa fie niste modele mai bunisoare.Asa am vazut pe un site un MY 64 la numai 39,52 lei,ma intreb si eu la pretul asta cat de diferit poate sa fie de un DT9208A vandut pe orice taraba Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum