Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Finali arsi Technics SA GX 505

Vizitator mtiberiu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator mtiberiu

Era interesant de stiut valorile masurate in pinii 4,5,7 si 10.

:) cred...Poate o sa caut pe aici cum sa masor si revin cu aceste informatii!Sau daca esti din buc si crezi ca poate fi reparat si te incumeti...ne putem si vedea candva!Mersi!
Link spre comentariu

NU! Dar din cate am citit cam asta ar fi simtomologia pentru finali dusi!Repet...nu ma apuc sa cumpar ceva, vreau doar sa inteleg problema si sa imi fac o idee daca mai merita sa ma agit sau nu!Daca costa reparatia (piese + manopera) mai mult decat face aparatul in stare buna la mana a doua, il donez pentru piese si gata!Multumesc!

Parerea mea este ca nu se renteaza din punct de vedere financiar si nu o sa gasesti acel stk la un pret rezonabil ! In plus sunt amplificatoare functionale pe piata mai multe decat se cer in acest moment si ai de unde sa iti alegi ce doresti si iti sugerez sa te orientezi spre alt amp. ! Atentie la achizitionarea de amp. pe stk deoarece acestea au un mare dezavantaj la defectarea stk-ului care fie nu se gaseste fie este prea scump fie este piratat (chinezesc) si nu tine ! Multa bafta !
Link spre comentariu
Vizitator mtiberiu

Salutare!

Ideea este ca m-am orientat la vremea respectiva spre acest aparat deoarece mi s-a spus ca nu se poate compara cu ce este la ora actuala pe piata! In general ce este mai vechi este mai bun ca au putere mare si etc!

Sincer nu stiu daca este intradevar real sau nu, dar de exemplu ma uitam la un receiver la 1300 ron DENON...http://www.mediazoo.ro/hdzone-audio-vid ... e=price-ro

Ce parere aveti? La banii astia nu cred ca mi-as putea lua ceva mai bun chiar si la mana a doua, avand in vedere ca din cate am inteles technics-ul meu ar fi evaluat la 850 ron!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări