Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Finali arsi Technics SA GX 505

Vizitator mtiberiu

Postări Recomandate

Vizitator mtiberiu

Salut!Am cumparat aceasta statie sh acum cativa ani si nu cred ca are finali originali!A mers ceva timp dar aseara cand am vrut sa o refolosesc am avut surpriza sa constat ca sunetul se aude ca si cum boxele ar fi foarte departe! Se aude incet si nu e constant!Credeti ca este de la finali? Daca da, are cineva idee ce finali originali are amplitunerul asta si daca se merita reparata?Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator mtiberiu

Ma gandeam ca poate gasesc pe aici pe cineva sa fac asta!Si doi vroiam si o parere suplimentara sa nu fiu bubuit la bani de primul pe care il gasesc!Cam asta cred ca este rolul forumurilor nu?Multumesc frumos!

Link spre comentariu
Vizitator mtiberiu

OK! Caz elucidat de colegul nostru! Rog un moderator daca considera ca asta este tot ce imi poate oferi acest forum sa inchida acest topic!!. Daca vroiam gratis nu mai pomeneam nimic de bani2. Am intrebat daca stie cineva care sunt finalii necesari ( nu am primit raspuns)3. Am expus problema si doream eventual sa imi confirme un avizat banuielile4. Daca stiam sa o repar singur nu mai deranjam5. Nu am zis nicaieri ca doresc sa o repar singur si ca doresc sa fiu invatat ci dimpotriva ca doresc sa fiu ghidat orientativ la tipul de finali necesari ( sa nu fiu nevoit sa "halesc"gargara ieftina de la te miri ce electronist ca nu scrie pe fruntea lor care sunt buni si care nu) si un cost estimativ al reparatiei ca sa pot face un raport de profitatbilitate si astfel sa imi fac o idee daca merita reparata sau nu!Ma enervez cand primesc raspunsuri de genul colegului in care fara sa cunoasca problema sau sa aprofundeze aduce acuzatii si jigniri gratuite si totul fara a-si aduce macar partial aportul la o potentiala solutie!Rog frumos colegii sa se abtina daca nu au nimic constructiv de zis!

Link spre comentariu
Vizitator mtiberiu

NU! Dar din cate am citit cam asta ar fi simtomologia pentru finali dusi!Repet...nu ma apuc sa cumpar ceva, vreau doar sa inteleg problema si sa imi fac o idee daca mai merita sa ma agit sau nu!Daca costa reparatia (piese + manopera) mai mult decat face aparatul in stare buna la mana a doua, il donez pentru piese si gata!Multumesc!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări