Blak Postat Decembrie 23, 2013 Partajează Postat Decembrie 23, 2013 Astazi am reusit sa achizitionez un fierastrau alternativ FA320. Detine cineva detalii legate de el? Dimensiunea panzei? Sau cartea tehnica? Link spre comentariu
SerbanClaudiu Postat Februarie 8, 2014 Partajează Postat Februarie 8, 2014 Buna ziua !!Cartea tehnica de la FA 300 ar putea fi de folos ??? Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 8, 2014 Partajează Postat Februarie 8, 2014 Daca o ai scanata pe toata, trimite-mi un rand de fisiere, ca sa intocmesc un singur document pdf cu cartea tehnica pe care o voi posta apoi pe forum pentru toti cei interesati. Dar pozele trebuiesc facute mai clar.Ii rog pe postanti sa ataseze poze care nu deformeaza editorul forumului. Link spre comentariu
Blak Postat Februarie 8, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2014 Salut !FA-300 desi zici ca e aceeasi masina difera putin.Fa-300 are 850 kg (conform manualului ) , taie 300mm si are motor de 1,5 kw .Fa-320 are 550 kg (conform unui catalog de masini unelte), taie 320mm si are motor de 2,2 kwSeama izbitor de tare , dar exista cateva neconcordante intre ele... cum ar fi greutatea.. Link spre comentariu
SerbanClaudiu Postat Februarie 8, 2014 Partajează Postat Februarie 8, 2014 Imaginile postate au fost facute cu un telefon mobil. Am sa incerc sa trimit unele mai bune dar o sa dureze un pic .Numai bine !!! Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 12, 2014 Partajează Postat Februarie 12, 2014 Daca ai fisierele (cel mai convenalil ar fi sa le pui in format png) atunci arhiveaza-le si ataseaza-le pe acest topic. Prin mesaj privat, este foarte greu de expediat asa ceva. Ti-am raspuns in acest mod si la mesajul tau privat "fisiere". Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 12, 2014 Partajează Postat Februarie 12, 2014 ...Seama izbitor de tare , dar exista cateva neconcordante intre ele... cum ar fi greutatea..Este logica neconcordanta legata de masa totala. La aceste utilaje, forta de apasare pe semifabricat a panzei taietoare, se bazeaza pe o greutate asezata chiar deasupra cadrului fierastraului. Este foarte normal, ca la cei 20 mm diferenta de gabarit nominal intre semifabricate, sa existe o diferenta intre greutatile care apasa cadrul fierastraului catre piesa de debitat. Daca totusi diferenta de gabarit este in favoarea fierastraului mai mic (asa dupa cum pare a fi) atunci s-ar putea ca aportul suplimentar de forta sa fie dat de un agregat hidraulic. In rest nu cred ca exista prea multe diferente, nici la mecanica utilajelor si nici la schema electrica. Link spre comentariu
Blak Postat Februarie 12, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2014 Eu nu inteleg logica. Un utilaj mai mare (teoretic) este mai usor ? Forta de apasare se ajusteaza hidraulic nu prin greutate. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 12, 2014 Partajează Postat Februarie 12, 2014 Si eu nu am spus tot asa? Probabil ca din cauza problemelor create de poza supra-gabaritica asupra editorului de text, ai citit fragmentat ceea ce am scris eu. Sau probabil ca nu ai avut rabdare sa citesti pana la sfarsit - se mai intampla. Link spre comentariu
Vizitator SanduG Postat Februarie 13, 2016 Partajează Postat Februarie 13, 2016 Salut rog si eu ajutor as dori cartea tehnica a unui ferastrau alternativ FA 300 l-am achizitionat recent , sa pot incepe repararea, multumesc tuturor, Link spre comentariu
Vizitator tudor usturoi Postat Februarie 18, 2016 Partajează Postat Februarie 18, 2016 Da ,am eu documentatie pentru FA 300. Link spre comentariu
Swat Cat Postat Februarie 19, 2016 Partajează Postat Februarie 19, 2016 daca ati putea pune pe https://www.wetransfer.com/ ar fi foarte util pentru noi. Link spre comentariu
Vizitator tudor usturoi Postat Februarie 19, 2016 Partajează Postat Februarie 19, 2016 https://www.dropbox.com/sh/2xfrbdv51zs0xru/AADHPJ1z9Gm8NCCPpMTLYb01a?dl=0 nu stiu daca va merge Link spre comentariu
mihaighe Postat Februarie 20, 2016 Partajează Postat Februarie 20, 2016 https://www.dropbox.com/sh/2xfrbdv51zs0xru/AADHPJ1z9Gm8NCCPpMTLYb01a?dl=0 nu stiu daca va merge A mers mersi si numai bine. Link spre comentariu
Vizitator Sergiu199y Postat Martie 4, 2016 Partajează Postat Martie 4, 2016 Ma puteti ajuta cu o copie a cartii? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum