Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tester verificat masini de spalat

adrian250786

Postări Recomandate

buna seara,scuze daca am postat gresit,intrebarea mea ar fi:cum pot intra in posesia unor "testere"pentru verificarea masinilor de spalat sau de unde as putea cumpara asa ceva.multumesc frumos

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adrian250786

2

• danb1974

1

• unuldinei

1

• wally_gatter

1

Top autori în acest subiect

cel mai bun tester e o haina pe care o bagi in cuva si la sfarsitul testului vezi cum s-a spalat :rade: :rade: :rade: ... Totusi , cum arata un asemenea tester ca eu inca nu am auzit sa existe asa ceva ? :jytuiyu

Link spre comentariu

......................exista crede-ma,la atelierul de reparatii unde merg am vazut ca au un "tester" :rade: sau cum i-o spune....de la whirlpool se conecteaza prin USB la pc si terminalul celalalt se conecteaza la placa.am intrebat de unde l-au cumparat si.....n-au vrut sa spuna,normal.

Link spre comentariu

Pentru modelele moderne, cu control electronic, da, fiecare producator serios (care se astepta sa-si si repare masinile, nu le face de unica folosinta) probabil ca are interfata lui de diagnosticare. Similar cu un autoturism, unde fiecare producator/grup are interfata si platforma de diagnoza specifica dar nu sint la fel.Parca si monitoarele / tv-urile mai de firma au mufa de diagnoza, dar tot asa, fiecare cu a lui.Dar o scula care sa o legi la orice masina de spalat si sa-ti spuna ce are in timp ce-ti face si cafeaua, m-as mira.

Link spre comentariu

cel mai bun tester e o haina pe care o bagi in cuva si la sfarsitul testului vezi cum s-a spalat :rade: :rade: :rade: ... Totusi , cum arata un asemenea tester ca eu inca nu am auzit sa existe asa ceva ? :jytuiyu

stii ca io am avut o maleta care a fiert 3 ore in masina de spalat indesit ? stii care a fost rezultatul ?...
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări