alcon Postat Iunie 10, 2016 Partajează Postat Iunie 10, 2016 Referitor la aceasta problema, in vreo doua sau trei zile am sa-ti dau un mesaj privat. Link spre comentariu
vasile eugen Postat Iulie 5, 2016 Partajează Postat Iulie 5, 2016 Salutare.Ca sa nu deschid alt subiect ,am vrut sa scriu aici.A, facut un cablaj in sprint layout 6.Dar la tiparire imi tipareste trasee cu mult mai mici.Am incercat sa le fac in pdf cu primopdf si tot la fel imi ies.Sa aibe probleme ca este marime mai mare sau trebuie setat ceva? Link spre comentariu
manolo Postat Iulie 6, 2016 Partajează Postat Iulie 6, 2016 Nu cumva ai dat miror din caseta de dialog la imprimare? Link spre comentariu
vasile eugen Postat Iulie 6, 2016 Partajează Postat Iulie 6, 2016 Nu cumva ai dat miror din caseta de dialog la imprimare? nu , de obicei le faceam in versiunea 5.Dar acum am facut in 6.. Link spre comentariu
maryuss2011 Postat Iulie 6, 2016 Partajează Postat Iulie 6, 2016 E versiunea demo sau aveti licenta? Link spre comentariu
vasile eugen Postat Iulie 6, 2016 Partajează Postat Iulie 6, 2016 E versiunea demo sau aveti licenta? Am instalat si update la el.Posibil sa fie.Dar nu am alta versiune .In cel mai rau caz trebuie sa refac in 5. Link spre comentariu
mcip85 Postat Octombrie 2, 2016 Partajează Postat Octombrie 2, 2016 Buna ziua. Vreu sa realizez un cablaj ca cel atasat in imagine. Ma intereseaza sa respect dimensiunile lui si forma, dar si cele 4 gauri marcate de rosu cu mine. Cum pot face asta? Folosesc sprint layout 5. http://www.site cu continut explicit.ro/3489540682.1 Nu este bun link-ul. Revin cu o postare. http://hotupload.eu/29Mm http://hotupload.eu/29Mp ultimul este bun. Link spre comentariu
alcon Postat Octombrie 2, 2016 Partajează Postat Octombrie 2, 2016 Referitor la gauri, citeste postarile de la "Cum se face o gaura fara pad in Sprint Layout ?" Este valabil atat la SL5 cat si la SL6. Link spre comentariu
maryuss2011 Postat Octombrie 2, 2016 Partajează Postat Octombrie 2, 2016 Buna ziua. Vreu sa realizez un cablaj ca cel atasat in imagine. Ma intereseaza sa respect dimensiunile lui si forma. vrei sa il clonezi? Link spre comentariu
alcon Postat Octombrie 2, 2016 Partajează Postat Octombrie 2, 2016 vrei sa il clonezi? Cu scuzele de rigoare, si va rog sa ma iertati, cred ca am inteles ca @mcip85 doreste acest lucru. Link spre comentariu
maryuss2011 Postat Octombrie 2, 2016 Partajează Postat Octombrie 2, 2016 Cu scuzele de rigoare, si va rog sa ma iertati, cred ca am inteles ca @mcip85 doreste acest lucru. pentru el era intrebarea...vroaim sa ii explic pasii pentru clonare pcb Link spre comentariu
alcon Postat Octombrie 2, 2016 Partajează Postat Octombrie 2, 2016 Perfect! Cred ca i-ar fi extrem de utile explicatiile dvs. Link spre comentariu
mcip85 Postat Octombrie 2, 2016 Partajează Postat Octombrie 2, 2016 Da....ma gandeam sa il clonez, ce sa zic..... Dar alta data Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum