Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

clipurile pe youtube se vad dublu de parca ar fi pt 3d

pusttiu

Postări Recomandate

dimineata am constatat ca orice clip pun de pe yotube sau alt site se vede la dublu, precum se redau fisierele 3d pe 2d. am zis ca e de la mozilla dar am incercat si cu iexplorer si cromu si e la fel. 2jumatati de clip in dublu, pe unu e o tenta de verde rosu.... eu banuiesc ca e de la flash dar ns ce sa ii fac.nu am instalat nimic azi si de vineri pina acum am fost liber.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pusttiu

3

• awy1917

3

• gica70

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Pe anumite clipuri in dreapta jos (in stanga butonului de settings) a aparut un buton 3D. Vezi daca nu se poate dezactiva de acolo.Am incercat sa-l activez la mine sa vad daca se reproduce problema, dar primesc o eroare ca hardware-ul meu nu este compatibil cu html5 si 3D :jytuiyu

Link spre comentariu

Vad ca nu apare in toate clipurile. Banuiesc ca trebuie sa fie HD sau ceva de genul.

Incearca acesta :

Mie imi apare butonasul de 3D intre cel de "Watch later" (un fel de ceas) si cel de "Settings" roata dintata.

Pun si un screenshot daca trebuie, dar sunt pe PC-ul de la lucru si nu prea pot sa merg pe youtube.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări