pusttiu Postat Decembrie 23, 2013 Partajează Postat Decembrie 23, 2013 dimineata am constatat ca orice clip pun de pe yotube sau alt site se vede la dublu, precum se redau fisierele 3d pe 2d. am zis ca e de la mozilla dar am incercat si cu iexplorer si cromu si e la fel. 2jumatati de clip in dublu, pe unu e o tenta de verde rosu.... eu banuiesc ca e de la flash dar ns ce sa ii fac.nu am instalat nimic azi si de vineri pina acum am fost liber. Link spre comentariu
awy1917 Postat Decembrie 23, 2013 Partajează Postat Decembrie 23, 2013 Pe anumite clipuri in dreapta jos (in stanga butonului de settings) a aparut un buton 3D. Vezi daca nu se poate dezactiva de acolo.Am incercat sa-l activez la mine sa vad daca se reproduce problema, dar primesc o eroare ca hardware-ul meu nu este compatibil cu html5 si 3D Link spre comentariu
pusttiu Postat Decembrie 23, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2013 la mine nu e nici un buton de 3d, pe orice filmulet ma uit, pe orice site se vede la fel. sa fie oare de la adobefalsh? sau de la driverul de placa video? Link spre comentariu
awy1917 Postat Decembrie 23, 2013 Partajează Postat Decembrie 23, 2013 Vad ca nu apare in toate clipurile. Banuiesc ca trebuie sa fie HD sau ceva de genul. Incearca acesta : Mie imi apare butonasul de 3D intre cel de "Watch later" (un fel de ceas) si cel de "Settings" roata dintata. Pun si un screenshot daca trebuie, dar sunt pe PC-ul de la lucru si nu prea pot sa merg pe youtube. Link spre comentariu
pusttiu Postat Decembrie 23, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2013 cam asa se vede.....si ns ce plm are Link spre comentariu
gica70 Postat Decembrie 23, 2013 Partajează Postat Decembrie 23, 2013 S-a facut salamu' toba! Link spre comentariu
awy1917 Postat Decembrie 23, 2013 Partajează Postat Decembrie 23, 2013 [Din pacate trebuie sa plec de la PC] Problema pare a fi aceasta : http://productforums.google.com/forum/#!topic/youtube/Lex274pc4UQ Incearca sa pui cel mai recent driver pentru placa video. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum