Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificare subwoofer

Vizitator danielpinti

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Vizitator danielpinti

Ciudata intrebarea.Pai daca e 5.1 are amplificare si pentru subwoofer : sunt 5 sateliti si 1 subwoofer , daca era 5.0 avea amplificare doar pentru sateliti.

La cate amplificatoare 5.1 (la specificatii) m-am uitat, nu am vazut sa fie mentionata puterea pentru subwoofer. Legat de subwoofer, am gasit doar "preout" adica are iesire (semnal preamplificat) pentru subwoofer. Asa ca nu sunt convins de ce spui. Astept si alte opinii. Multumesc!
Link spre comentariu

Ti-ai raspuns singur ”La cate amplificatoare 5.1 (la specificatii) m-am uitat, nu am vazut sa fie mentionata puterea pentru subwoofer. Legat de subwoofer, am gasit doar "preout" adica are iesire (semnal preamplificat) pentru subwoofer. Asa ca nu sunt convins de ce spui. Astept si alte opinii. Multumesc!”

Se leaga la main output si din setari se poate regla sa scoata numai frecventele joase.La receiverele yamaha ca de ex tre sa ai o setare de genul "Bass output:" si tu setezi "Bass output:Main".
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări