elektronu85 Postat Martie 18, 2015 Partajează Postat Martie 18, 2015 (editat) Foarte corect dle Leco... nu contest asta, a fost doar o figura de stil... imi cer scuze daca s-a inteles altceva... Aaaa si inca o precizare, eu n-am zis ca in timpul ala cat se descarcau condensatorii canta statia la maxim constant, spuneam doar ca in perioada de timp respectiva, mai mare sau mai mica, se descarcau condensatorii complet, potentiometrul de volum fiin la maxim, adica cu volumul dat la maxim atata timp trecea pana cand nu se mai auzea NIMIC!!! Credeam ca asta se subintelege... ca doar nu's nebum dom'le sa afirm ca dau 2x200W constanti in boxe doar din conzi.... nici nu m-am gandit la asa ceva....si nici nu sustin ca acea perioada era fix de juma de h, era untimp care mie mi se parea destul de lung pana cand nu se mai auzea nimic din boxe!!! Daca am stilizat putin povestea ca sa-i dau putin haz, e vina mea si imi cer scuze pentru asta, n-am stiut ca se va ajunge aici dintr-o gluma.... http://www.tme.eu/ro/details/gt2a109m35100sb/condensatoare-elect-cu-surub-si-altele/samwha/# - Pai nu e asa scump . Poate au la magazin ... Da eu zic ca ar merge 4 din astia pusi cate doi in paralel, dar asta e doar parerea mea, nu e neaparat sa fie si cea mai buna. Editat Martie 18, 2015 de elektronu85 Link spre comentariu
bmwh548 Postat Martie 19, 2015 Partajează Postat Martie 19, 2015 Daca ajuta ! Sunt de 80v , uitate la punctul 16 ... Da, scuze, eu ma uitasem la altii. Link spre comentariu
claw Postat Martie 19, 2015 Partajează Postat Martie 19, 2015 Nu ati luat in calcul rezistentele de descarcare in paralel pe condensatori(banuiesc ca acel amp are in dotare asa ceva). Oricum ampul meu alimentat la +-70Vcc. la 2-3W scos din priza mai canta vro 6 secunde dupa care vro 20 incepe sa paraie...si asta fara acele rezistente.... Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 22, 2015 Partajează Postat Martie 22, 2015 Lasati-o mai moale cu cearta. Link spre comentariu
elektronu85 Postat Martie 22, 2015 Partajează Postat Martie 22, 2015 Eu imi cer scuze pe aceasta cale fata de toti colegii forumisti implicati, ceea ce am scris am vrut sa fie doar o gluma, o metafora daca vreti, insa fara voia mea s-a transformat in cu totul altceva. In seara respectiva eram intr-o stare sufleteasca destul de proasta, iar dupa cum stiti, Luna poate influenta emotiile si irascibilitatea oamenilor, si dupa cum se pare, in acea seara Luna era la apogeu, a iesit ce a iesit. Imi cer scuze tuturor, de obicei nu sunt asa. Va multumesc tuturor de intelegere! Scuze de off-topic, e ultimul pe care il fac, insa ma simteam dator cu o explicatie. Multumesc! Link spre comentariu
Vizitator Anonim Victor Postat Martie 29, 2015 Partajează Postat Martie 29, 2015 Salut din nou Am cumparat doi condensatori de la un magazin din oras , noi , i-am montat , totul functioneaza perfect E normal sa se incalzeasca motorasul de la cooler , ca e pe 12 V si am mai citit ca statia e pe 24 v si ar trebui normal cooler pe 24 v ?! Sau e vreoun contact pus aiurea ? Am dat 12 lei pe fiecare ... Erau cei mai mari pe care ii avea Multumesc tuturor pentru ajutor ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 29, 2015 Partajează Postat Martie 29, 2015 Iti dai seama ca la banii aia nu sint Rubycon autentici. De ce nu ai luat ceva sh de pe forum (Lavyniu are multe piese din dezmembrari), electroliticii la macar 71Volti... O sa ai surprize si cu astia mai devreme sau mai tirziu, tensiunea de lucru este la limita, daca mai punem si caldura din carcasa, si virfurile de curent, incep problemele... Link spre comentariu
Vizitator Anonim Victor Postat Martie 29, 2015 Partajează Postat Martie 29, 2015 Nu prea iau de pe net electronice ... Erau singurii ca si putere pe care ii aveau ... Nu e importanta firma ca statia o folosesc acasa , daca e dar rar la vre-o petrecere ... In rest sta in casa si nu ascult muzica la ea mereu ... Se aude ok ... Da mi-am dat seama ca sunt made in china dar macar merge statia acum Va multumesc tuturor pentru ajutor ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum