Untold Postat Decembrie 25, 2013 Partajează Postat Decembrie 25, 2013 Asa e, se pare ca nu-s similare. Mea culpa, am vrut sa ajut.. :jytuiyuTotusi, in schema atasata de mine, tensiunile sunt de 2x45V si 2x90V... Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 25, 2013 Partajează Postat Decembrie 25, 2013 Thomann îl cumpara din Guangzou cu 29 USD / 10.000 bucati si îl vinde cu 90 Euro pe site-ul propriu .Chiar credeți ca merita reparat ?Schema prezentată mai sus de un clarvazator nu are absolut niciun fel de legătura cu schema folosită la E400 .Sper ca știți de gluma , clarvazatorilor . Link spre comentariu
Untold Postat Decembrie 25, 2013 Partajează Postat Decembrie 25, 2013 Victoras de la oras, eu pe tine f..elicitate-as: Craciun fericit!P.S. Sper ca stii de gluma! Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 25, 2013 Partajează Postat Decembrie 25, 2013 Problema cred ca s-a rezolvat între timp userul @lorin probabil ca a renunțat , așa ca va urez Crăciun Fericit si La Multi Ani tuturor !Puteam atasa schema inca de la început , dar nu o am .Sper ca știți de gluma ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 25, 2013 Partajează Postat Decembrie 25, 2013 Inlocuieste-le cu 1Kohm, dar pune-le la 1W minim, preferabil 2W, in picioare.Schema a fost copiata-clonata-conceputa, PROST, la anumite valori ale pieselor (subdimensionate ca putere disipata, in anumite zone, asemeni ca la AV400, unde anumite rezistente de 10Kohm, ar trebui la minim 3W).Verifica si diodele serie cu ele (1N4148) sa nu fie in scurt. Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 25, 2013 Partajează Postat Decembrie 25, 2013 Schema amplificatorului E400 este foarte buna la banii aia : http://www.thomann.de/ro/search_dir.htm ... 00&bn=&gk= ! Dupa razboi , multi viteji se-arata . Putini am fost , multi am ramas . ETC . Sper ca stiti de gluma ! Link spre comentariu
UDAR Postat Decembrie 25, 2013 Partajează Postat Decembrie 25, 2013 Nu stiu cat seamana . E800 clasa G, E400 clasa AB. Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 25, 2013 Partajează Postat Decembrie 25, 2013 Garantat nu seamana ...E800 este cu simetrie totala si are un etaj " G class " , iar E400 seamana cu AV400 / Holton / Kaneda dar fara MOS FET , este full bipolari etc .Schema se gaseste pe toate " drumurile " ! Link spre comentariu
Untold Postat Decembrie 25, 2013 Partajează Postat Decembrie 25, 2013 Dom'Victor...ce te costa sa atasezi schema de E400? Cateva click-uri?Chiar daca @Lorin a renuntat, ar putea fi si alti useri interesati de schema!Daca pui schema, dau o palinca de Bistrita Nasaud si-o oala cu sarmale moldovenesti! Plus o butelca de babeasca de schit! Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 25, 2013 Partajează Postat Decembrie 25, 2013 A renuntat pentru ca i-am oferit-o eu . Cereti-o lui sau lui Leco !Acum trebuie sa plec ... daca aveti rabdare , o postez diseara . Link spre comentariu
gab19 Postat Decembrie 25, 2013 Partajează Postat Decembrie 25, 2013 victor daca ai schema fa si tu un cadou asa de craciun si pune si tu schema ca doar n-o fii bai Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 25, 2013 Partajează Postat Decembrie 25, 2013 Craciun fericit, spor la mestereala! Link spre comentariu
gab19 Postat Decembrie 25, 2013 Partajează Postat Decembrie 25, 2013 stima domnule djleco si respect Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 25, 2013 Partajează Postat Decembrie 25, 2013 Exista încă o schema pentru o alta varianta Thomann T-Amp E400 , identica cu cea oferită de DjLeco , dar cu finali Sanken si alte valori pentru protecția SOA .@lorin si DjLeco le au pe amandoua .Acum aveti si voi .... Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 25, 2013 Partajează Postat Decembrie 25, 2013 Exista încă o schema...asta? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum