Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

T-amp e400

Postări Recomandate

• Răspunsuri 82
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Stie cineva unde as putea gasi si eu schema la amplificatorul asta?Trebuie sa schimb 3 rezistente, dar nu stiu valoarea lor.Sunt negre, si trebuiesc inlocuite!Eventual daca are cineva amplificatorul, il rog sa-mi faca si mie o poza la placa cu macro.Este modelul vechi!http://imageshack.us/photo/my-images/853/48e7.jpg/Multumesc anticipat.

Aici ati incercat : http://elektrotanya.com/?q=showresult
Link spre comentariu

lorin uite o poza cu una dintre rezistente care sper sa te ajute .ee acuma nu stiu daca toate trei au aceeasi valoare incearca sa descifrezi codul culorilor de pe fiecare rezistenta poate ii putem calcula valoarre :da dar ai incercat sa le masori poate nu s-au ars si iti poti da seama mai uhor

post-80291-139829728935_thumb.jpg

Link spre comentariu

Din pacate nu reusesc sa-mi dau seama ce culori sunt acolo.Una din ele arata in jur de 900ohm, celelalte sunt scrum aproape si nu merg masurate.Amplificatorul l-am cumparat defect, am refacut cateva cablaje si au mai ramas cele 3 rezistente sa le inlocuiesc.Multumesc pentru ajutor gab19!

Link spre comentariu

vezi ca din imagine se mai vede si un condesator umflat[sau mi se pare] asa este sau e vreo umbra pe imagine? verifica cum a zis si remus tranzistorii finali si nu numai ca acele rezistente nu s-au ars degeaba.sfatul meu e sa incerci sa gasesti schema amplificatorului ca fara ea n-o sa rezolvi prea multe

Link spre comentariu

Victor, da-i schema daca o ai, eu cred ca i s-au inegrit rezistentele serie cu dioda din limitarea de curent, valorile alese fiind prea mici si subdimensionate ca putere.Sa fi fost cumva de 470 ohm?Iar rezistentele din baze finali, par de 2,7 ohm.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări