Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Supraveghere video pe timp de noapte

Vizitator alexandra anda

Postări Recomandate

Vizitator alexandra anda

As dori si eu niste raspunsuri daca se poate....mai nou de cateva saptamani incoace,sunt invadata de hoti(trist stiu) si ma intereseaza o camera de video care sa functioneze pe timp de noapte la cca 15-25m (vizibilitatea sa fie buna incat sa se vada hotul),nu am un buget foarte mare,deci modest. sa zicem ca imi cumpar aceasta camera care o fi ea....imi trebuie vreo placa speciala in calculator ca sa pot vedea inergistrara?cate resurse consuma,spatiu pe hard,programe? Lamuriti-ma in tot ceea ce inseamna achizitioanrea unei camere pana la montare si vizionare inregistrare,pt ca habar nu am despre chestiile astea...am citit eu ,dar nu prea inteleg! Niste link-uri orice este bine venit! Va multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• leo 17

5

• briobit

2

• validae

2

• binox

2

Top autori în acest subiect

Buna...La pagina 5 in capitolul vanzari este anuntul utilizatorului din mesajul privat.....Pe coperta produsului aveti niste informatii ca numar de telefon al companiei si adresa de mail pe care le puteti utiliza....poate va faceti rost de produs.....Ma gandesc ca e ceea ce va trebuie....

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator CCTVconsult

O camera video cu vedere pe timp de noapte pentru un buget limtat gasiti aici:

http://www.supraveghere24.ro/camera-bullet-600tvl-ir-20m-zip24-06

Exista desigur si modele mai performante.

Ca sa aveti o idee mai buna despre calitatea imaginii aveti mai jos si doua link-uri youtube cu acest model.

Filmarile sunt fara vreo editare. Exact asta este calitatea camerei.

Pentru inregistrare si monitorizare o astfel de camera aveti nevoie de una din doua variante:

1. placa de captura montata pe un calculator. calculatorul va trebui sa ramana in functiune permanent. O astfel de placa de captura este undeva pe la 100RON

2. O unitate de inregistrare dedicata, un DVR adica. Aceasta este solutia cea mai indicata si eficienta. Pretul DVR-ului pe care s-au facut inregistrarile de mai sus este 280RON.

Daca aveti nelamuriri ma puteti contacta.

Link spre comentariu

Desi problema pare simpla nu e deloc asa. Conteaza foarte mult configuratia zonei pe care vreti sa o monitorizati.Ca sa vedeti clar figura "hotului" sunt 2 variante: ori hotul sa treaca foarte aproape de camera in cazul unei camere cu unghi de vedere mare-mediu, ori sa folositi o camera al carei obiectiv are o distanta focala suficient de mare incat sa "apropie" suficient de mult imaginea, caz in care unghiul de vedere va fi foarte ingust.De foarte multe ori chiar daca camera suprinde actiunea furtului imaginile nu sunt suficient de detaliate pt a se reusi identificarea hotului (ca sa nu mai spun ca sunt multe cazuri in care chiar daca se vede bine figura hotului politistii nu reusesc sa-l identifice pt ca nu se strofoaca prea tare in cazuri cu pagube relativ mici)Un sistem video minimal este eficient in cazurile in care suspectati ca i-ati putea identifia personal pe faptasi dupa infatisare, haine etc , acestia fiind vecini, cunoscuti, angajati etc, altfel nu prea are nici o eficienta, decat sa vedeti cum anume au sarit gardu, eventual cati au fost, detalii care de cele mai multe ori nu va ajuta la recuperarea pagubei.Solutii tehnice pentru un astfel de sistem sunt mai multe :- camera + dvr- camera + placa de captura+PC (dezavantaj ca trebuie ca un PC sa functioneze permanent)- camera IP + PC(acelasi dezavantaj ca mai sus)- camera IP cu stocare pe card; (eu personal aceasta varianta as alege-o dar s-ar putea sa iasa ceva mai scump)Totusi recomandarea mea (fara sa am mai multe detalii despre obiectivul care trebuie protejat) ar fi montarea unui sistem de alarma, pt ca e mai important sa nu apuce sa fure decat sa vezi pe urma cum ti-au furat.

Link spre comentariu
Vizitator CCTVconsult

Ce spune binox este adevarat. Un sistem video nu te "protejeaza". Pentru majoritatea cazurilor el are in primul rand un efect psihologic. Majoritatea indraznetilor care ajung prin curti sau incearca usi si geamuri se mai descurajeaza cand vad ca au fost montate camere de supraveghere. Avantajul camerelor este ca acestea sunt vizibile, apoi ca iti ofera niste informatii pe inregistrare.Noi am montat in multe situatii sisteme de alarma la exterior, cu senzori PIR+MW. Reglati cum trebuie si asezati eficient dau randament foarte mare (alarme false foarte putine si detectie acolo unde te intereseaza, la exterior, pana sa ai hotu in casa).

Link spre comentariu

Pentru un raspuns corect, mentionati in ce zona doriti monitorizarea (casa, bloc, firma, zona de interes) altfel fiecare isi da cu parerea fara sa cunoasca situatia concreta.

Link spre comentariu
Vizitator CCTVconsult

dau si eu cu parerea ...ia doi ciobanesti carpatini si gata e cu furatul ..le dai mai putina mancare ...si adoua zi gasesti doar actul de identitate de la hot .... :rade:

Prietena mea si-a gasit rottweiler-ul fioros dormind si cu casa goala pentru ca au adormit cainele cu nu stiu ce spray. Sunt deja foarte inventivi.
Link spre comentariu

dau si eu cu parerea ...ia doi ciobanesti carpatini si gata e cu furatul ..le dai mai putina mancare ...si adoua zi gasesti doar actul de identitate de la hot .... :rade:

Prietena mea si-a gasit rottweiler-ul fioros dormind si cu casa goala pentru ca au adormit cainele cu nu stiu ce spray. Sunt deja foarte inventivi.
cand sunt doi ,nu cred ca are vreo sansa ,eu am doar unul sincer daca intri in curte o secunda si il ai in brate ...nu cred ca mai e timp de reactie sa scoti paralizantul dar nu doi caini ....la mine de doi ani de cand il am toti stau la poarta nu indraznesc sa intre in curte ...deci fara supraveghere ,fara probleme daca se ia curentul si altele
Link spre comentariu

Prietena mea si-a gasit rottweiler-ul fioros dormind si cu casa goala pentru ca au adormit cainele cu nu stiu ce spray. Sunt deja foarte inventivi.Asta a fost din partea unor ,,iubitori de animale,, altii au gasit cainele mort, poti plasa o chiftea otravita si cu prastia.Putini caini (si scumpi la dresaj) nu pun botul (la propriu) la mancare straina :da

Link spre comentariu

Asta a fost din partea unor ,,iubitori de animale,, altii au gasit cainele mort, poti plasa o chiftea otravita si cu prastia.Putini caini (si scumpi la dresaj) nu pun botul (la propriu) la mancare straina :da

dm validee la mine cainele intai se ocupa de musafir apoi mananca ...deci daca ar fi ii gasesc pe amandoi lati :ras: :freaza: :ras:
Link spre comentariu

Dar doi caini mananca...mult cred

de pinde de hot daca e subtirel da ,daca e grasut are pe cateva zile [cand sunt in crestere da ,dupa se mentin cu ce le dai ,la carpatin avantajul ca mananca aproape orce fara nici un moft ]
Link spre comentariu

Sa vezi caine de 80 kg curentat cu electrosoc prin gard (2 zile nu a iesit din cusca ) si casa goala .... nu va bazati asa tare pe animale(parerea mea)

daca o luam asa nimic nu e sigur ,nici daca stai tu de paza .....
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări