Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Laser taiere argint/aur

schnapy

Postări Recomandate

Am achizitionat ceva timp in urma din Londra un CNC pentru taiat hartie/carton cu tot cu softul de design.

M-ar interesa acum sa il modific sa pot taia tabla de argint/aur cu un laser insa nu stiu ce putere imi trebuie laserul. Cum pot afla? Tabla nu o sa fie mai groasa de 2 mm.

Pe langa lama de taiat este dotat si cu un laser cutting preview care iti arata pe unde va taia lama inainte de taierea propriu zisa asa ca ma gandeam decat sa ii schimb decat acel laser cu unul mai puternic.

Cam asa arata masinaria:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• schnapy

2

• Badman

1

• validae

1

• Ticu

1

Top autori în acest subiect

Mda se pare ca laserele sunt destul de puternice incat sa imi topeasca masinaria cu totul mai ales partea de sub tabla de taiere. Vad ca au o baie cu apa pentru racire. Complicat... :smt120

Link spre comentariu
  • Administratori

Ai nevoie de putere foarte mare si de optica speciala pentru ca aurul si argintul sunt reflexive, ca sa poti taia 2mm nu il vei putea face niciodata in regim propriu.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări