Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Conectare amplificator in punte

Postări Recomandate

Am incercat sa conectez in punte amplificatorul din schema atasata cu ajutorul unui defazor si mi s-au ars finalii .Defazorul nu este de vina deoarece a mers cu un alt amplificator.Mentionez ca pana sa incerc legarea in punte amplificatorul mergea foarte bine pe ambele canale.Va rog sa ma lamuriti cum sa fac sa leg acest amplificator in punte.Trebuie ceva modificari la schema? Sau ceva adaugat pe iesire?Multumesc pentru ajutor.Amplificatorul s-a de fectat in momentul in care am conectat difuzorul pe iesire.Am folosit un difuzor cu o impedanta de 8 ohmi.

post-74143-139829728292_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Trebuie sa dai mai multe detalii. Mai intai sa ne spui daca amplificatorul este EXACT cu valorile din schema pentru ca , cel putin in partea de limitare curent/protectie scurt circuit, valorile sunt cam aiurea.Apoi trebuie sa ne spui daca semnalul la intrare era sau nu conectat si la ce nivel. Si nu in cele din urma , daca nu ai facut cumva scurt .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări