Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

generator de semnal

adrianstoica10

Postări Recomandate

Salut, recent mi-am cumparat osciloscopul mult dorit, si acum vreau sa experimentez cateva montaje de care am nevoie se semanle sinusoidale si dreptunghiulare. ma poate ajuta cineva cu o schema care sa nu fie realizata cu microprocesor. nu ma intereseaza pana la ce frecventa merge doar sa mearga. am gasit pe net cateva scheme su 555, dar inainte de a trece mai departe ma gandesc ca poate vine cineva cu o idee mai buna. multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adrianstoica10

2

• flomar60

2

• XAN77

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Foarte bun generatorul de functii cu ICL8038 , dar , sunt situatii cand ai nevoie de un semnal sinusoidal de test si nu ai la indemana generatorul de acasa si atunci ...procedezi ca mine!...l-am construit in 2 ore, aproape pe genunchi si nu regret de loc timpul pierdut ... semireglabilul de la iesire pt. nivel volum l-am inlocuit cu o rez. fixa...

post-79933-139829727972_thumb.png

post-79933-139829727991_thumb.jpg

Link spre comentariu

La rubrica ”Proiecte complete” ar trebui să posteze cei care au de prezentat vreun proiect, nu cei care vor diverse, poate moderatorii fac curat, erau alte domenii unde trebuia pusă o astfel de cerere. Cu cîteva topicuri mai jos e un generator destul de complet.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări