pusu Postat Decembrie 21, 2013 Partajează Postat Decembrie 21, 2013 Unde se gaseste pasta din aceasta? Si cum se numeste? Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 21, 2013 Partajează Postat Decembrie 21, 2013 Nu e polietilena sub forma de bara? Se topeste cu un pistol cu rezistenta de incalzire inclusa.Daca e relativ moale la intepare este polietilena.Daca e dura, e un fel de rasina Epoxy. Link spre comentariu
em2006 Postat Decembrie 21, 2013 Partajează Postat Decembrie 21, 2013 Nu e polietilena sub forma de bara? ....Nu e. Circuitul din poza e de la un invertor de sudare (probabil Gys, ori Awelco). Plasticul acele aplicat la cald cu pistolul nu e bun la circuite de putere, care se pot incalzi, caci se blegeste si se-nmoaie la temperaturi mai mari.Conditia care se pune pentru compoundul care se va aplica dupa depanare in zona mentionata este sa prezinte rezistenta de izolatie buna (tensiunile avute in vedere fiind de ordinul 600-1000V) si sa nu se inmoaie la cald. In lipsa rasinii epoxidice originale, se poate folosi silicon sanitar transparent, bine uscat, adica sa nu alimenteze circuitul decat a2a zi dupa aplicare, cand materialul e bine uscat.Inainte de aplicarea siliconului, e bine sa se sprayeze un lac electroizolant, de exemplu Urethan 71 sau Plastik 70 (mai slabut), de asemenea bine uscat in prealabil. Link spre comentariu
pusu Postat Decembrie 21, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2013 Nu e polietilena si e foarte tare. Ma intereseaza ce material e acela si daca-l putem gasi si noi undeva. Link spre comentariu
Spitfire Postat Decembrie 21, 2013 Partajează Postat Decembrie 21, 2013 Poate fi o rasina epoxy bicomponent, se poate folosi si ceva gen poxypol. Link spre comentariu
pusu Postat Decembrie 21, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2013 N-as crede ca poxypol sa aiba calitati de izolator necesare in electronica...Asteptam sa vedem si alte pareri. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Decembrie 21, 2013 Partajează Postat Decembrie 21, 2013 ceva rasina epoxidica o fi.. eram si eu interesat de asa ceva cand am vrut sa incasetez niste montajele in ceva transparent ,deci cautam o rasina transparenta.. asta pare tot o rasina. Link spre comentariu
pusu Postat Decembrie 22, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2013 E si foarte tare (e totusi foarte putin cauciucoasa nu e dura ca un poxipol) si foarte greu de indepartat. Nu a lucrat nimeni cu maglaváis din asta? icon_jook Link spre comentariu
danb1974 Postat Decembrie 22, 2013 Partajează Postat Decembrie 22, 2013 Poti sa cauti de exemplu la tme la workplace equipment > chemical products > encapsulating materialsDar s-ar putea sa nu-ti placa preturile Link spre comentariu
pusu Postat Decembrie 22, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2013 da, am gasit la http://www.tme.eu/en/katalog/workplace- ... _order=ASC dar astia's chiar bolunzi la preturi Link spre comentariu
danb1974 Postat Decembrie 23, 2013 Partajează Postat Decembrie 23, 2013 tme au preturi super okVrei sa rizi de unul singur, te duci la farnell. Dar na, farnell are mult mai multe pe stoc si livreaza mai repede. Link spre comentariu
briobit Postat Ianuarie 25, 2014 Partajează Postat Ianuarie 25, 2014 De ce nu il intrebi pe colgul Arcadius ca in rasina din aia isi trage bobinele la eolienele pe care le face, eu cred ca e la fix ce ai nevoie Link spre comentariu
Ionut Pavel Postat Ianuarie 25, 2014 Partajează Postat Ianuarie 25, 2014 Cred ca se numeste "potting compound" (poate sa fie epoxy, PU, etc...). Se gaseste la farnell-> Chemicals & Adhesives->Potting Compounds. Link spre comentariu
pusu Postat Ianuarie 25, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2014 De ce nu il intrebi pe colgul Arcadius ca in rasina din aia isi trage bobinele la eolienele pe care le face, eu cred ca e la fix ce ai nevoie Cred ca se numeste "potting compound" (poate sa fie epoxy, PU, etc...). Se gaseste la farnell-> Chemicals & Adhesives->Potting Compounds.Mersi de raspunsuri, ramane sa verfic. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum