Vizitator Thor2013 Postat Decembrie 20, 2013 Partajează Postat Decembrie 20, 2013 Va salut ! Inca din primele rinduri doresc sa spun ca nu am nici cea mai vaga idee despre functionarea unei surse in comutatie si de aceea prefer sa ma adresez celor mai pregatiti ca mine in domeniu. Problema mea se prezinta in felul urmator: Monitor cu diagonala 20 inci si..dupa cum spune si titlul dupa 2 ani a murit... Curios din fire am desfacut capacul si dupa scurt timp am inteles... placa cu pricina este aceasta (PWR0652006001) iar pe ea am gasit arsa rezistenta de linga acel transformator cit si un tranzistor pe care scrie k4086 .Dupa indelungi peripetii am aflat ca de fapt se numeste "mosfet n ch 600v 11.5a - 2SK 4086 - 2SK4086" iar unul dintre terminale " da " direct in transformatorul acela ! Deci va rog din suflet sami spuneti si mie ce valoare are acea rezistenta in culori din partea de dreapta sus ? Nu ma pricep la codul culorilor si tinind cont ca tranzistorul l-am comndat deja... Sper ca nu am deranjat pe nimeni pentru postul meu... Orice sfat este binevenit! Multumesc pentru rabdarea acordata de care a-ti dat dovada! Stima! Link spre comentariu
aly4quad Postat Decembrie 21, 2013 Partajează Postat Decembrie 21, 2013 nu observ prea bine din fotografie, dar poti descarca free acest programel: http://www.schemeelectronice.com/183/pr ... od-culori/ sau https://www.google.ro/search?q=codul+cu ... 9#imgdii=_ Succes! Link spre comentariu
Vizitator Thor2013 Postat Decembrie 21, 2013 Partajează Postat Decembrie 21, 2013 Multumesc frumos ! O sa vad ce pot face cind vor sosi tranzistorii . Noroc ca am comandat 4 datorita acelei rezistente si de teama sa ramin macar cu unul singur ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum