Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Preamplificare microfon

delfy

Postări Recomandate

Salut tuturor.Am 2 preamplificari de la un amplificator PW20B, si vreau sa le pun in functiune. O preamplificare am probat-o si merge(circuitul cu potentiometre), dar nu stiu cum sa pun in functiune ecoul. Firele de pe cablaje sunt desfacute dar sunt inscriptionate intrarile , iesirile si alimentarea. Al 2- lea circuit(fara potentiometre) nu l-am probat pentru ca nu stiu care este intrarea semnalului. Va rog sa ma ajutati.

post-34833-139829727434_thumb.jpg

post-34833-139829727447_thumb.jpg

post-34833-139829727461_thumb.jpg

post-34833-139829727476_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• delfy

4

• remus68

2

• valentin23

2

• retrosong

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Multumesc pentru ajutor. Ar mai fi o nelamurire. As vrea ca acest preamplificator sa il montez la o boxa activa. Traful care alimenteaza amplificarea are mai multe iesiri: 12V , 24V, 28V SI 32V. Amplificarea este alimentata la 28v, iar preamplificarea pentru microfon despre care am vb mai sus, se alimenteaza la 12V. Pot sa il alimentez din acelasi traf care alimenteaza si amplificarea? Acum ceva timp am incercat sa iau 2 tensiuni din acelasi traf una de 12v pentru un filtru activ si alta de 32v pentru a alimenta un kit tda7294 si cand am dus semnalul de la filtru in amplificare a iesit fum din filtru. Am avut noroc ca am folosit un canal si doar canalul drept s-a ars, apoi am alimentat filtrul cu un alt traf si a mers fara probleme canalul stang. De ce s-a ars filtrul?

Link spre comentariu

am incercat sa iau 2 tensiuni din acelasi traf una de 12v pentru un filtru activ si alta de 32v pentru a alimenta un kit tda7294... cand am dus semnalul de la filtru in amplificare a iesit fum din filtru

TDA7294 se alimenteaza simetric cu V+, V- si GND.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări