delfy Postat Decembrie 20, 2013 Partajează Postat Decembrie 20, 2013 Salut tuturor.Am 2 preamplificari de la un amplificator PW20B, si vreau sa le pun in functiune. O preamplificare am probat-o si merge(circuitul cu potentiometre), dar nu stiu cum sa pun in functiune ecoul. Firele de pe cablaje sunt desfacute dar sunt inscriptionate intrarile , iesirile si alimentarea. Al 2- lea circuit(fara potentiometre) nu l-am probat pentru ca nu stiu care este intrarea semnalului. Va rog sa ma ajutati. Link spre comentariu
valentin23 Postat Decembrie 20, 2013 Partajează Postat Decembrie 20, 2013 Salut, cel mai simplu cauti informatii despre integratul de pe placa si vezi exact pe ce pini este intrarea semnalului, apoi urmaresti traseul si ai rezolvat.Spor la treaba. Link spre comentariu
delfy Postat Decembrie 20, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2013 Primul circuit l-am pus in functiune, dar nu merge ecoul? De ce? Daca dau de potentiometru nu face nimic. O mai trebui si alt circuit legat de asta? Link spre comentariu
valentin23 Postat Decembrie 21, 2013 Partajează Postat Decembrie 21, 2013 Cauta cum ti-am zis , si vezi exact ce face integratul ala acolo. Pune seria lui aici sa vedem si noi. Link spre comentariu
delfy Postat Decembrie 21, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2013 Integratele au seria 4558D. Am sa caut datashetul integratului. Link spre comentariu
retrosong Postat Decembrie 21, 2013 Partajează Postat Decembrie 21, 2013 Ala are numai iesire pentru ecou nu si ecoul Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 21, 2013 Partajează Postat Decembrie 21, 2013 Pentru ecou cauta placa ce contine PT2399. Link spre comentariu
delfy Postat Decembrie 21, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2013 Multumesc pentru ajutor. Ar mai fi o nelamurire. As vrea ca acest preamplificator sa il montez la o boxa activa. Traful care alimenteaza amplificarea are mai multe iesiri: 12V , 24V, 28V SI 32V. Amplificarea este alimentata la 28v, iar preamplificarea pentru microfon despre care am vb mai sus, se alimenteaza la 12V. Pot sa il alimentez din acelasi traf care alimenteaza si amplificarea? Acum ceva timp am incercat sa iau 2 tensiuni din acelasi traf una de 12v pentru un filtru activ si alta de 32v pentru a alimenta un kit tda7294 si cand am dus semnalul de la filtru in amplificare a iesit fum din filtru. Am avut noroc ca am folosit un canal si doar canalul drept s-a ars, apoi am alimentat filtrul cu un alt traf si a mers fara probleme canalul stang. De ce s-a ars filtrul? Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 22, 2013 Partajează Postat Decembrie 22, 2013 am incercat sa iau 2 tensiuni din acelasi traf una de 12v pentru un filtru activ si alta de 32v pentru a alimenta un kit tda7294... cand am dus semnalul de la filtru in amplificare a iesit fum din filtruTDA7294 se alimenteaza simetric cu V+, V- si GND. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum