marian_braila Postat Decembrie 20, 2013 Partajează Postat Decembrie 20, 2013 as dori sa stiu daca in loc de blocul optic KSS215D merge KSS213 ??? Link spre comentariu
marian_braila Postat Decembrie 20, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2013 as dori sa stiu daca in loc de blocul optic KSS215D merge KSS213 ???putin ajutor va rog Link spre comentariu
marian_braila Postat Decembrie 21, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2013 as dori sa stiu daca in loc de blocul optic KSS215D merge KSS213 ???.........................??????????????????????? Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 22, 2013 Partajează Postat Decembrie 22, 2013 Nu pot să mă pronunţ la înlocuire, dar poţi căuta KSS215 avînd şi alte terminaţii (A, B, C, F...), ele fiind legate de anumite diferenţe de natură mecanică. Se scoate celula de pe una din mecanici şi se transplantează pe cea defectă. Link spre comentariu
marian_braila Postat Decembrie 22, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2013 Nu pot să mă pronunţ la înlocuire, dar poţi căuta KSS215 avînd şi alte terminaţii (A, B, C, F...), ele fiind legate de anumite diferenţe de natură mecanică. Se scoate celula de pe una din mecanici şi se transplantează pe cea defectă.da dar unde gasesc una pentru ca am cautat pe la magazine si nu au. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum