Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator 6p3c-e

Badman

Postări Recomandate

emailul a ramas intact. exact transformatorul ala de 15w din poza de mai sus a fost maltratat, dupa ce mai desfac unu le trimit la d-nul Lazaroiu sa le puna la punct.

Le astept cu mare placere,bineinteles sa nu uitati pachetele de tole pentru a le putea determina caracteristicile rezultand de aici un calcul bun pentru trafuri peronalizate.Dupa ce le primesc si vad despre ce este vorba,ne hotaram la o schema pentru inceput.P.S sa nu loviti cu ciocanul tolele chiar daca sunt strambe,le trimiteti asa si ma ocup eu de ele,nu uitati carcasele si sistemele de prindere (foarte importante pentru mine!!!)
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 188
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Badman

66

• hpavictor

15

• adrian_pic

15

• THOMAS

9

• Administratori

Am reusit sa le demontez alea 2 mici, azi am pus la dospit si cele de 30W SE dar numai cate unu ca nu am vas mai mare. Am luat o cutie din plastic in care incapeau amandoua si sa topit cutia dar am anticipat acest lucru si am facut operatia intr-o oala de lu nevasta altfel curgea diluantul prin bucatarie. Ce bataie luam.... Au venit si KT120, toate 4 sunt imperecheate. Ip: 75Gm: 8,100

tung-sol kt120.jpg

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Tuburile sunt perechi momentan,mai bine zis in momentul masurarii,fiecare tub a stat pe catometru citeva minute,sa faci citeva masuratori dupa o luna/trei luni/6 luni/un an, sunt curios daca vor mai fi la fel de perechi,eu garantez ca nu vor mai fi perechi.De trei ani urmaresc comportamentul tuburilor in timp,am ajuns la concluzia ca cea mai mare duma comerciala este "TUBURI PERECHI"Sfatul meu,indiferent de ce amp construiesti ,foloseste o schema la care sa poti face bias la fiecare tub in parte,ma refer la tuburile finale.Asa lucrez eu,un exemplu,final cu 4X6L6GC,cumparate de client,imperecheate,se observa cei patru semireglabili pentru reglajul curentului de repaus prin finale,la o "revizie" se refac acele reglaje.Daca nu consideri util ce am scris..sterge acest post.

Link spre comentariu

Viorel, lasa tuburile 4-5 ore in functiune , atentie , nu doar filamentul si imperecheaza-le asa calde , vei vedea ca dupa un an sint OK daca explatarea lor este corecta, am verificat PL519. 6P3S si EL34 (TESLA) si sint foarte curios cum vor arata doua 6C33C primite de la zbdeoc peste citeva luni, periodic le mai stresez la limita...

Link spre comentariu
  • Administratori

Nu am dece sa imi bat capul cu imperecherea pentru ca voi folosi doar cate una in SE, am precizat ca sunt imperecheate doar de chichi. 6s33s daca nu ar avea coarnele ar fi superba ca aspect, arata mult mai bine ca si KT120

Link spre comentariu
  • Administratori

Am vazut versiunea aia dar pretul este sarit de pe fix, unii cred ca au cine stie ce comori de vanzare :96 Prefer sa folosesc lampa dedicata pentru audio decat sa "imblanzesc" una redresoare in cazul asta. Exemplu de fata KT120 este mai ieftina ca aia.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări