adrian_pic Postat Ianuarie 11, 2014 Partajează Postat Ianuarie 11, 2014 Vasile care este grosimea pachetului de tole la Hammond? Ochiometric as zice ca ai peste 20cm2. Ultimele trafuri care sunt de 4 ori mai ieftine sunt de minim 5-6 ori mai proaste (ma refer la cele SE). Deja dispunerea tolelor fara intrefier ci intretesut "arata" cunostintele "solide" ale fabricantului. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 11, 2014 Autor Administratori Partajează Postat Ianuarie 11, 2014 si calitatea tolelor e mai prosta, cu siguranta. oricum pentru teste si joaca cred ca merg ca nu am decat 2 bucati SE restul sunt pentru PPnu stiu cat e de gros pachetul la hau ca nu am masurat dar asa din prima strigare aproximativ 6 cm Link spre comentariu
adrian_pic Postat Ianuarie 11, 2014 Partajează Postat Ianuarie 11, 2014 Pentru teste (si pentru joaca) ar merita sa le testezi asa cu tolele intretesute, apoi sa le desfaci si sa asezi E-urile intr-o parte si I-urile in cealalta si sa ii pui un intrefier (scrie pe ele cate spire are in primar sau in secundar ca sa poti determina grosimea intrefierului?). Apoi poti compara cu Hammond-urile care daca au grosimea pachetului de tole de 6cm (am banuit ca are 6cm pentru ca la PP ei asa folosesc 1,5 x latimea limbii la E sau 1,5 x 2 x latimea I-urilor). Deci fiind tola E20 ai 4x6=24cm2 . Sunt curios de impresie cand va fi gata. Ramane sa decizi ce lampa finala vei folosi in locul 6p3c-e. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 11, 2014 Autor Administratori Partajează Postat Ianuarie 11, 2014 Problema e ca nu se pot desface, au fost cufundate in lac. Am sa bag unu la dospit 1 saptamana in nitrodiluant poate se dizolva... in mare m-am cam hotarat si voi face cu hau am sa pun lampi KT88 sau 120, am comandat 4 bucati tungsol KT88cu 6p3s-e am sa fac pp cu acest transformator din atasament Link spre comentariu
romicap Postat Ianuarie 11, 2014 Partajează Postat Ianuarie 11, 2014 Nu merge la dospit in nici un fel de diluant ,eu le fierb in apa v`o cateva ore si dupaaia merg desfacute . Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 11, 2014 Partajează Postat Ianuarie 11, 2014 Problema e ca nu se pot desface, au fost cufundate in lac. Am sa bag unu la dospit 1 saptamana in nitrodiluant poate se dizolva... in mare m-am cam hotarat si voi face cu hau am sa pun lampi KT88 sau 120, am comandat 6 bucati tungsol KT88cu 6p3s-e am sa fac pp cu acest transformator din atasamentintrebare,asa de chi-chi :cum o sa faci un PP cu 6P3C-E?? acel traf are Raa 1K !! de cine ai fost indrumat cind ai cumparat acel traf!!de citit aici viewtopic.php?f=28&t=160541 Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 11, 2014 Autor Administratori Partajează Postat Ianuarie 11, 2014 unde sa citesc ?Da acuma am vazut si eu ca alea ce le-am comandat de la indel sunt toate cu rezistenta mica in primar mai am 2 cu 850ohmi TGL 35/003si 2 pentru SE cu 1130 ohmi TGL30/003 eu m-am uitat la trafurile care sunt de la 20hz-20khz si nu m-am uitat la rezistentele din primar Nici o problema, cumpar altele si pentru astea caut alte lampi Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 11, 2014 Partajează Postat Ianuarie 11, 2014 unde sa citesc ? viewtopic.php?f=28&t=160541Da acuma am vazut si eu ca alea ce le-am comandat de la indel sunt toate cu rezistenta mica in primar mai am 2 cu 850ohmi TGL 35/003si 2 pentru SE cu 1130 ohmi TGL30/003 eu m-am uitat la trafurile care sunt de la 20hz-20khz si nu m-am uitat la rezistentele din primar Nici o problema, cumpar altele si pentru astea caut alte lampiNu cumpara altele,ia legatura cu dl Lazaroiu sa le rebobineze.Mare atentie ca si pe acest forum ,ca pe multe altele ,se scriu prostii cu carul,CALITATEA TOLEI NU SE GHICESTE OCHIOMETRIC! Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 13, 2014 Autor Administratori Partajează Postat Ianuarie 13, 2014 Nu cumpara altele,ia legatura cu dl Lazaroiu sa le rebobineze.Nu vreau sa il necajesc cu trafurile astea lacuite, eu unu daca as bobina transformatoare as refuza sa rebobinez asa ceva dar totusi am sa-l intreb. Faza proasta e ca inca nu sunt hotarat ce amplif fac :( de asta am luat o groaza de trafuri. am fiert aproximativ 2 ore un traf de ala de 15W dar tot nu se poate desface, nu am incercat dar lacul de pe el nu a prea disparul, doar sa facut mai urat. Daca e lac de transformator cum stiu ca era odata atunci ar trebui sa se dizolve in nitrodiluant dar intai trebuie sa-l cumpar. Link spre comentariu
romicap Postat Ianuarie 14, 2014 Partajează Postat Ianuarie 14, 2014 Dupa cum am mai spus ,trafurile lacuite le fierb doua trei ore in apa, apoile scot si nu le las sa se raceasca (folosesc manusi de sudura ).Asa fierbinti dau usor cu ciocanul in pachetul de tole pana cand vad ca se deslipesc cateva dintr`o margine. E mai greu pana scoti doua trei tole ca dupa aia ies mai usor.Trebuie rabdare...Daca vrei sa recuperezi doar tolele fara carcasa si sarma atunci e mai simplu,exista flex.... dalta... Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 15, 2014 Autor Administratori Partajează Postat Ianuarie 15, 2014 Merge cu nitrodiluant perfect, aseara am bagat unu cu tole 84 iar azi l-am desfacut ca si cum nu era lacuit nicidata. Link spre comentariu
Untold Postat Ianuarie 15, 2014 Partajează Postat Ianuarie 15, 2014 Emailul de pe sarma nu a fost dizolvat de nitrodiluant? Sau nu are importanta, fiindca le rebobinati, atat primarul cat si secundarul? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 15, 2014 Autor Administratori Partajează Postat Ianuarie 15, 2014 emailul a ramas intact. exact transformatorul ala de 15w din poza de mai sus a fost maltratat, dupa ce mai desfac unu le trimit la d-nul Lazaroiu sa le puna la punct. Link spre comentariu
romicap Postat Ianuarie 15, 2014 Partajează Postat Ianuarie 15, 2014 Merge cu nitrodiluant perfect, aseara am bagat unu cu tole 84 iar azi l-am desfacut ca si cum nu era lacuit nicidata.Nitrodiluant D209 la 11lei/litrul ,sau din ala auto ? Scuze pentru curiozitate dar sunt interesat ! Multumesc. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 15, 2014 Autor Administratori Partajează Postat Ianuarie 15, 2014 209 scrie si pe asta, nu il dizolva complet dar e destul cat il imoaie ca sa-l poti desface. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum