Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Decodare iphone 4

geomx

Postări Recomandate

Ieri a fost un amic pe la mine si tinand cont ca vazuse mai demult pe la mine un pistol radioprogres si ceva placi cu componente si-a dat seama ca-s un "mare electronist" :rade: si mi-a adus un iphone 4 sa-l repar.Treaba este ca ma cam depaseste problema neavand niciodata iphone ... si nici nu ma ocup cu repararea sau decodarea de smartphone-uri. Ce am inteles este ca pustiul lui, cel al carui este telefonul a incercat sa-i faca un upgrade de IOS de la versiunea 5 la 6. TElefonul fiind "decodat" cu geveysim. Intre timp a incercat acel upgrade de IOS la 6.1 in urma caruia nu-i mai vede cartela deloc nici cu gevey sim nici fara.... (acum are baseband-ul 04.12.05 si nu cred ca mai poate fi dat inapoi)Oare ar fi o solutie decodarea definitiva ca am vazut pe net decodari pe baza de imei....

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• geomx

4

• Th3_uN1Qu3

2

• TestPoint

2

• bugytech

1

Top autori în acest subiect

mersi pt raspunsul promp...si cum trebuie sa procedez?...cam care ar fi pasii aia?mentionez ca n-am mai facut niciodata asa ceva....presupun ca dupa decodare nu va mai fi nevoie de geveysim-ul ala..daca-mi poti da vreun link ceva si ceva preturi daca ai idee.... eventual pe MP ca sa nu se considere reclama....ideea este ca trebuie sa-i rezolv cat mai repede problema....

Link spre comentariu

Cauta pe net daca ai posibilitatea de a plati online, poate gasesti un site cu reputatie la care deblocarea sa fie (relativ) ieftina. In Romania preturile se invart intre 200 si 600 ron, de multe ori nu merita.Evident, un iphone deblocat pe IMEI devine complet liber de retea, se poate folosi orice cartela fara restrictii. Dupa cum am precizat, Gevey SIM nu merge la iphone 4 decat la versiuni de ios mai vechi de 6, deci oricum nu mai ai ce face cu ea.

Link spre comentariu

am fost la un service de telefoane si am platit 15 ron ca sa afle in ce retea este si mi-a dat:Model iphone 4 Black 16GBWarranty Out of warrantyWarranty start date N/Awarranty end date N/AActivations status yesLocked By Carrier UK TMobile Orangefind my iphone OFFSim Lock Lockediar decodarea mi-a zis ca ar costa 200 de euro... telefonul fiind achizitionat atunci cand functiona cu un pret mult mai mic.... iar in alta parte unde am intrebat pe net mi-a zis ca ma costa 460 ron decodarea....deci jumatate....inca mai caut ... ca mi se pare cam scump... acu ceva timp cam o luna parca retin ca gasisem cu 30 euro decodarea... da am pierdut link-ul :jytuiyu

Link spre comentariu

am fost la un service de telefoane si am platit 15 ron ca sa afle in ce retea este si mi-a dat:Model iphone 4 Black 16GBWarranty Out of warrantyWarranty start date N/Awarranty end date N/AActivations status yesLocked By Carrier UK TMobile Orangefind my iphone OFFSim Lock Lockediar decodarea mi-a zis ca ar costa 200 de euro... telefonul fiind achizitionat atunci cand functiona cu un pret mult mai mic.... iar in alta parte unde am intrebat pe net mi-a zis ca ma costa 460 ron decodarea....deci jumatate....inca mai caut ... ca mi se pare cam scump... acu ceva timp cam o luna parca retin ca gasisem cu 30 euro decodarea... da am pierdut link-ul :jytuiyu

Mai bine alegi o varianta de-asta si iesi si mai ieftin......http://www.ebay.co.uk/bhp/iphone-4-unlock-service-o2
Link spre comentariu

din pacate telefonul nu e blocat in reteaua O2 ..... pt. TMobile/Orange preturile sunt altele :

http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_trksi ... &_from=R40

si se pare ca intr-adevar singura solutie este o decodare pe baza de IMEI dar trebuie sa gasesc pe cineva care are ceva preturi mai accesibile....

cei de pe ebay ca si altii cu site-uri de acest gen de decodari sunt defapt niste intermediari care de cele mai multe ori nu au relatii directe cu operatorii de telofonie ci prin intermediul a altor intermediari si fiecare avand adausul lui.

Mai difera si tariful diferit pe care-l cere fiecare operator in parte si in functie de tara... sunt si operatori care pt. asa ceva nu te costa decat 20-30 ron.... :freaza: dar, din pacate, nu-i cazul meu......

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări