Emil 1986 Postat Ianuarie 2, 2014 Partajează Postat Ianuarie 2, 2014 Inainte si dupa dioda 32YU am aceiasi tensiune de 130Vca .vca? Link spre comentariu
gaby03 Postat Ianuarie 2, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2014 130 volti curent alternativ . Pe curent continuu numi da nici o valoare. Deci repet inaintea si dupa dioda 32YU am o tensiune de 130Vca. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 2, 2014 Partajează Postat Ianuarie 2, 2014 E un exemplu de masurare eronata acolo, daca verificai dioda separat cum ti-am zis si eu si colegii mai inainte nu mai lungeam aiurea topicul asta. Link spre comentariu
gaby03 Postat Ianuarie 3, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2014 Asa e cred ca am gresit acele masuratori. Va rog sami explicati inca o data pe scurt si pe intelesul meu cum sa fac acele masuratori. Vam spus ca sunt incepator si nu vreau sa gresesc sau sa stric ceva. Cu stima gabi! Link spre comentariu
gaby03 Postat Ianuarie 15, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2014 Domnul validae am pus in practica ce miati zis si dioda pl18z da o tensiune de 17v. Iar cea 32yu imi da tensiunea sursei de alimentare ceea ce cred ca e o dioda redresoare. Acum problema e ca nu stiu cu ce dioda redresoare sa o inlocuiesc. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 15, 2014 Partajează Postat Ianuarie 15, 2014 Pune 1N4007, se gaseste peste tot, si-n becurile economice defecte. Link spre comentariu
gaby03 Postat Ianuarie 15, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2014 Un prieten mia zis ca ar fi buna si o dioda BY228 dinastea am destule acasa . Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 15, 2014 Partajează Postat Ianuarie 15, 2014 E mai buna intradevar BY228 (3A/1200V) poti s-o folosesti. Link spre comentariu
gaby03 Postat Ianuarie 15, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2014 Asta e o dioda rapida? Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 15, 2014 Partajează Postat Ianuarie 15, 2014 Da, dar nu conteaza la frecventa retelei. Anul asta crezi ca reusesti sa clonezi schema aia ? :rade:Nu vrei o schema mai simpla, cu componente putine si mai usor de inteles ? Ce are special schema aia de te omori atat s-o copiezi ? Link spre comentariu
gaby03 Postat Ianuarie 15, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2014 In primul rand nu e ca toate celelalte care au releu sau care aprind becurile si le sting instantaneu si nu au o putere mare deci sa suporte un consum mare (W). Iar in al doilea rand miam pus in cap sa o fac pe asta si e foarte greu sa ma faca cineva sami schimb ideea deci in putine cuvinte vreau sa vad daca reusesc sa duc la bun sfarsit ce am in cap. Scuzatima daca vam enervat cu intrebarile mele sau daca vam deranjat! Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 16, 2014 Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 Nu e niciun deranj, numai ca dupa parerea mea, te-ai implicat intr-un proiect prea dificil ca incepator avand in vedere ca nu ti s-a oferit schema de principiu si trebuie sa faci inginerie inversa pe acea schema.Sunt destule scheme cu triac sau tiristor, care sunt foarte simple, usor de construit si eficiente fara a folosi componente exotice. Link spre comentariu
gaby03 Postat Ianuarie 16, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 Daca spuneti ca sunt multe scheme simple cu acelasi principiu de functionare imi puteti da si mie vreo doua scheme? Asa am sa le pun in practica sa vad cum functioneaza. As dori una sa duca 5-600w. Cu stima! Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 16, 2014 Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 Nu puterea maxima care se poate controla e problema, aia depinde de triacul sau releul folosit.Ce domeniu de temperatura doresti ? Link spre comentariu
gaby03 Postat Ianuarie 16, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 Eu as vrea una cu triac fara releu cu domeniul temperaturii intre 30-50 grade celsius. Scheme simple asa cu releu am si eu vreo 5 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum