Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

componente neidentificate ajutor

Postări Recomandate

• Răspunsuri 55
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gaby03

34

• validae

14

• Emil 1986

5

• zal

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Asa e cred ca am gresit acele masuratori. Va rog sami explicati inca o data pe scurt si pe intelesul meu cum sa fac acele masuratori. Vam spus ca sunt incepator si nu vreau sa gresesc sau sa stric ceva. Cu stima gabi!

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Domnul validae am pus in practica ce miati zis si dioda pl18z da o tensiune de 17v. Iar cea 32yu imi da tensiunea sursei de alimentare ceea ce cred ca e o dioda redresoare. Acum problema e ca nu stiu cu ce dioda redresoare sa o inlocuiesc.

Link spre comentariu

Da, dar nu conteaza la frecventa retelei. Anul asta crezi ca reusesti sa clonezi schema aia ? :rade:Nu vrei o schema mai simpla, cu componente putine si mai usor de inteles ? Ce are special schema aia de te omori atat s-o copiezi ?

Link spre comentariu

In primul rand nu e ca toate celelalte care au releu sau care aprind becurile si le sting instantaneu si nu au o putere mare deci sa suporte un consum mare (W). Iar in al doilea rand miam pus in cap sa o fac pe asta si e foarte greu sa ma faca cineva sami schimb ideea deci in putine cuvinte vreau sa vad daca reusesc sa duc la bun sfarsit ce am in cap. Scuzatima daca vam enervat cu intrebarile mele sau daca vam deranjat!

Link spre comentariu

Nu e niciun deranj, numai ca dupa parerea mea, te-ai implicat intr-un proiect prea dificil ca incepator avand in vedere ca nu ti s-a oferit schema de principiu si trebuie sa faci inginerie inversa pe acea schema.Sunt destule scheme cu triac sau tiristor, care sunt foarte simple, usor de construit si eficiente fara a folosi componente exotice.

Link spre comentariu

Daca spuneti ca sunt multe scheme simple cu acelasi principiu de functionare imi puteti da si mie vreo doua scheme? Asa am sa le pun in practica sa vad cum functioneaza. As dori una sa duca 5-600w. Cu stima!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări