Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

caut piese echivalente la mj15052 si mj15053

Postări Recomandate

am un final peavey vechi si sunt arsi 2 tranzistori original este sj8226 si 8227tot am cautat si nu gasesc piesele astea,mj urile sunt echivalenteleam 4 perechi de tranzistori pe canal cineva zice ca pot sa al folosesc fara o perechede tranzistori voi ce ziceti????sau ce echivalente recomandati ce gasesc in comert????tin mult la ampul asta peaveymultumesc anticipat pt sfaturi

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• shaman

3

• zal

2

Dacă dai mai multe detalii, cum ar fi tensiunile de alimentare ale etajului final, ţi-aş putea recomanda o grămadă de alţi trz, oricum, dacă ampliful are din proiectare 2 perechi de trz finali, e păcat să faci experienţe cu o singură pereche şi să crape. Chiar dacă sînt mai forţoşi cei noi, vor merge mai lejer, asta nu încurcă cu nimic ampliful.

Link spre comentariu

Atunci merg orice alte perechi de trz bipolari complementari, cu Uce0 peste 200V, de exemplu: MJ15022/15023, 15024/15025, 21125/21126, etc. Aceştia se găsesc uşor, atenţie la făcături.Verifică şi trz prefinali, superdioda, rez din jurul lor, lipituri reci, etc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări