marianilie1989 Postat Decembrie 19, 2013 Partajează Postat Decembrie 19, 2013 Buna ziua am achizitionat de curand un magnetofon tesla cm 130 si am o mica curiozitate:Cand comut de pe viteza 9,5 pe 19 se face si un contact intre doua fire care din cate am inteles eu mareste curentul pe capetele de redare! Daca le 'pun in scurt'' si pe 9,5 poate afecta cu ceva magnetofoul sau banda? Cu stima! Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 20, 2013 Partajează Postat Decembrie 20, 2013 Nu e prea clar la ce te referi acolo, singurele chestii care se modifică la schimbarea vitezei sînt corecţiile preurilor de redare şi înregistrare, cît şi curentul de premagnetizare ptr capul de înregistrare. Nu afectează cu nimic capetele sau banda dacă laşi doar pe 9,5cm/s corecţiile şi le foloseşti aşa şi ptr 19cm/s, doar că nu se va înregistra şi reda corect semnalul. Link spre comentariu
marianilie1989 Postat Decembrie 20, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2013 Eu mam referit la contactul acela ca se face cand magul este dat pe viteza 19! Daca il folosesc si pe 9,5 are ceva? Cu stima! Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 20, 2013 Partajează Postat Decembrie 20, 2013 Nu are nimic, dar se va auzi incorect din motivele expuse mai sus. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum