Vizitator Postat Noiembrie 13, 2008 Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 Salve ,imi permit sa intervin si eu incit am o buna experienta in efecte pt chitara electrica din reparetii dar si am construit un reverb clasic tip ani"60 Fender chiar l-am publicat(Revreb pe tuburi pt chitara) pe forum cu o luna in urma....probele ulterioare au depasit cu mult asteptarile prima cu chitara dupa care am cuplat un microfon cu bob.electromagnetica la fel un sunet .....remarcabil ,se poate regla profunzime efect, durata,tonalitate nu se compara cu pedalele digitale de 2 lei din comert am folosit un tank reverb original Fender cel mai lung din comert(costa cca33 euro) cine doreste pot oferi orice detaliu......sau pe.. http://www.moldovanamp.it Link spre comentariu
Vizitator nelusta Postat Februarie 5, 2010 Partajează Postat Februarie 5, 2010 scuze sunt nou pe aici nu ma prea descurcam un zoom 505 guitar care mii s-a stricat.ma poate ajuta cineva sa-l repar?are cineva asa ceva?va salut pe toti Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 5, 2010 Partajează Postat Februarie 5, 2010 ma poate ajuta cineva sa-l repar? Cred ca aici, aveai sanse sa fii ajutat viewforum.php?f=17 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum