Ombladon2002 Postat Decembrie 19, 2013 Partajează Postat Decembrie 19, 2013 Salut!Am cumparat o lanterna cu LED (3w) care are ca sursa de alimentare un acumulator li-ion.Pe incarcatorul pentru 220V,scrie out:5v,500mAh.Tensiunea masurata este de doar 4V ( cu o eroare de 0,3V) iar bateria nu se incarca decat pana la 3,7V. Intrebarea ar fi : pot folosi incarcatorul pentru masina pe care l-am primit odata cu lanterna?Incarcatorul este format din 1 dioda LED,o rezistenta pentru limitarea curentului care merge catre led si o rezistenta pentru limitarea curentului care merge spre lanterna.Mufa care intra in lanterna,merge direct catre acumulator.Se poate folosi asa sau este doar de design incarcatorul?Mie mi se pare o gluma a chinezului incarcatorul asta pentru masina,adica o simpla rezistenta pentru limitarea curentului... :cry: Link spre comentariu
Dr.L Postat Decembrie 19, 2013 Partajează Postat Decembrie 19, 2013 Deci lanterna nu are nici un circuit de incarcare?Si incarcatorul de priza da 4V?Pai e foarte bine atunci, asa si trebuie: tensiunea trebuie limitata la 4-4.1V + limitarea curentului.Ca altfel bubuie acumulatorul! Link spre comentariu
Ombladon2002 Postat Decembrie 19, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2013 Nu,lanterna nu are nici un circuit de incarcare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum