Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incarcator bricheta auto

Ombladon2002

Postări Recomandate

Salut!Am cumparat o lanterna cu LED (3w) care are ca sursa de alimentare un acumulator li-ion.Pe incarcatorul pentru 220V,scrie out:5v,500mAh.Tensiunea masurata este de doar 4V ( cu o eroare de 0,3V) iar bateria nu se incarca decat pana la 3,7V. Intrebarea ar fi : pot folosi incarcatorul pentru masina pe care l-am primit odata cu lanterna?Incarcatorul este format din 1 dioda LED,o rezistenta pentru limitarea curentului care merge catre led si o rezistenta pentru limitarea curentului care merge spre lanterna.Mufa care intra in lanterna,merge direct catre acumulator.Se poate folosi asa sau este doar de design incarcatorul?Mie mi se pare o gluma a chinezului incarcatorul asta pentru masina,adica o simpla rezistenta pentru limitarea curentului... :cry:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Ombladon2002

2

• Dr.L

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Deci lanterna nu are nici un circuit de incarcare?Si incarcatorul de priza da 4V?Pai e foarte bine atunci, asa si trebuie: tensiunea trebuie limitata la 4-4.1V + limitarea curentului.Ca altfel bubuie acumulatorul!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări