unuldinei Postat Decembrie 28, 2013 Partajează Postat Decembrie 28, 2013 cu lumina verde / lumina rosie .... cu porti logice !! cu fpga-uri hai sa fim seriosi ...CU MICROCONTROLER ! Link spre comentariu
morocanosul Postat Decembrie 29, 2013 Partajează Postat Decembrie 29, 2013 Asa cum sa spus mai sus,de ce nu folosesti o telecomanda simpla,(doua butoane) de la jucarii? Vrei neaparat IR? ai iesi f.ieftin!Inlocuiesti motorul masinii cu motorasul tau,ai ceea ce vrei! Link spre comentariu
unuldinei Postat Decembrie 29, 2013 Partajează Postat Decembrie 29, 2013 si fii atent ... daca initiezi un post aici si atatia oameni iti raspund si iti dau sfaturi ...neaparat trebuie sa termini treaba si sa faci poze la sfarsit.. bon chance ! Link spre comentariu
Vizitator danyelo Postat Ianuarie 2, 2014 Partajează Postat Ianuarie 2, 2014 si fii atent ... daca initiezi un post aici si atatia oameni iti raspund si iti dau sfaturi ...neaparat trebuie sa termini treaba si sa faci poze la sfarsit.. bon chance !Cum sa fac poze daca toata lumea imi spune de microcontroller? Am spus din start ca fara cip, deci dupa logica mea si din spusele de mai sus nu am la ce face poze...Multumesc tuturor care m-au ajutat ! si La Multi Ani !! Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 2, 2014 Partajează Postat Ianuarie 2, 2014 Eu, unul ti-am zis sa iei o masinuta cu telecomanda si sa-i folosesti radiocomanda la ce vrei, e mai simplu si ieftin. icon_jook Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 2, 2014 Partajează Postat Ianuarie 2, 2014 e mai simplu si ieftin.Plus că e gata făcut, nu trebuie decît să legi firele de la motor şi de la alimentare Link spre comentariu
Vizitator danyelo Postat Ianuarie 4, 2014 Partajează Postat Ianuarie 4, 2014 Multumesc tuturor pentru ajutorul acordat !! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum