Darius_Tm Postat Decembrie 19, 2013 Partajează Postat Decembrie 19, 2013 Buna Am placa TB6560 (modelul cu 3 axe , 3.5 A ) si motoare NEMA 23 de pe acest site http://www.zappautomation.co.uk/en/nema-23-stepper-motors/380-sy60sth88-3008bf-nema-24-stepper-motor.html Motorul are 8 fire , cum fac legaturile in asa fel ca sa superte driverul ? Am vazut cum se face la motor de 4 fire dar nu stiu la 8 . Pe adresa de mai sus la DOWNLOAD (mai jos pe site) este documentatia tehnica a motorul . Daca puteti sa imi aratati o schema sau ceva sa imi dau seama clar cum sa il conectez mi-ar fi de folos pentru ca nu cunosc foarte bine partea de electronica . Link spre comentariu
myshyk Postat Decembrie 19, 2013 Partajează Postat Decembrie 19, 2013 descarca pdf-ul de aici, te poate ajuta. http://www.assefair.ro/index.php?route= ... duct_id=51 Link spre comentariu
myshyk Postat Decembrie 19, 2013 Partajează Postat Decembrie 19, 2013 citeste si pe aici: : http://www.hi-end.ro/pdf/motoare/M60STH88-3008DF.pdf Link spre comentariu
Darius_Tm Postat Decembrie 19, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2013 Culorile ce le are firele sunt : negru , verde-alb , galben-alb , rosu , verde , negru-alb , galben , rosu-alb . La descriere scrie ca la configuratia Bipolas S motorul v-a avea 2 faze ,V 5.46 , 2.1 A ,Rezistenta Ogm 2.6 , Inductanta 12.8 , Holding Torque 3 , Rotor inertia 840 g. cm2 . La configuratia Bipolar P , amperajul este de 4.2 ( prea mare pentru TB6560 3.5 A )Dar mai este configuratia Unipolar 4 faze , 3.9 V , 3A , Rezistenta Ohm 1.3 , Inductanta 3.2 , Holding Torque 2.15 , Rotor inertia 840 Cred ca cea mai buna varianta pentru TB6560 este Bipolar S (serie) Iar conexiunea la bipolar serie cred ca va fi : galben-alb* (1 fir), galben cu rosu* , rosu-alb(1 fir ) , verde-alb* (1 fir ) , verde cu negru* , negru-alb (1 fir )Unde am pus * este fir ce incepe din bobina (cred ) in documentatie scrie `start of coil` .Am pus si o imagine cu descrierea motorului . Link spre comentariu
Darius_Tm Postat Decembrie 19, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2013 Ce este important si nu stiu sigur este ce fire conectez la driver . Pe driver am la grupul de pini pentru axa z (exemplu) urmatoarele :ZA+ ZA- ZB+ ZB- . Daca fac conexiune Bipolar S care este la mine A+ , A- , B+ si B- ? Este corecta varianta aceasta ? firul galben-alb A+ , firele galben si rosu legate impreuna , firul rosu/alb A- , firul verde/alb B+ , firele verde si negru legate impreuna , firul negru/alb B- . Am pus o imagine cu descrierea oficiala a motorul in mesajul anterior . Link spre comentariu
myshyk Postat Decembrie 19, 2013 Partajează Postat Decembrie 19, 2013 Dupa aceasta schema,legaturile vor fi:In cazul tau:punte intre galben si rosu, si intre verde(gri?) si negru1 galben/alb, 2 rosu/alb, 3 verde(gri)/alb si 4 negru/alb Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum