Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Am de ales intre 3 amplificatoare !!Some Help?

Postări Recomandate

Vreau sa cumpar unul din urmatoarele amplificatoare care au cam acelasi pret dar nu stiu care.Este vorba de 1: receiver JVC rx-530 r ...2X55W 4OHM. 2: Grundig v7200 2x50w in 4 ohm (am boxe 4ohm) si 3: Kenwood KA1010 2x50 4ohm ....care credeti dvstra ca este mai potent si are fidelitate mai mare?...sunt cam confuz ..eu 60% asi alege Grundigul ..pentru ca am avut un v1000 si mi-a placut mult cum se auzea ...dar si kenwoodul i-mi place dar parca nu se aude atat de finut..nu am ascultat acest ka1010 dar am avut un receiver kenwood KRF v5050d si era puternic ..dar cam slabut la inalte..chiar daca avea el procesor de sunet etc..iar despre JVC nu stiu nimic....si oricum nu il voi folosii in 5.1 ..doar stereo. Deci care credeti ca este mai bun? Multumesc frumos.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Bugetul meu este mic pentru ceva sh ...si nu pot da 400 ron pe un H/K sau yamaha ..vreau ceva pentru 2-3 luni ..si de asta am zis sa aleg dintre astea care le-am scris .Si ca i-mi va fi greu sa fac atatea drumuri sa le ascult pe fiecare...mai ales pe boxe diferite ...ca oamenii nu au aceleasi boxe.ma gandeam la acel jvc ..e si putin mai performant ..dar vreau sa aud inaltele..pentru ca alea ma intereseaza pe mine...sa nu se auda ca in butoi. Cred ca am sa renunt la grundig si am sa ma gandesc ce iau ..jvc sau acel kenwood.

Link spre comentariu

Am luat JVC ..foarte multumit de el..are puterea care mi-o doream eu in 4 ohm ..functioneaza perfect si nu s-a incins deloc pana acum.La aspect pot spune ca ii dau 9,8 din 10 ....nu stiu unde la tinut omul asta dar arata impecabil ...iar la o scurta privire in interior se vede ca nu a fost desfacut niciodata ...suruburile capacului erau intepenite bine (si nu erau lipite cu superglue) ...iar inauntru era praful de un deget ..m-am chinuit mult sa il curat in interior si acum arata ca nou. Sunt foarte multumit la 150 ron cat a cerut omul pe el...cand pe siteuri sunt intre 400-550 lei :da .Prost este ca nu are telecomanda ..si la o simpla aruncare de bat pe gogu ..am vazut doar pe un singur site unde este un pret nemaipomenit! 250ron....din pacate am pierdut siteul nu-l mai gasesc. sper sa gasesc la baietii de la "telecomanda" pe comanda. A si inca ceva....nu are control pentru bass si treble ,are decat "movie,muzica si inca 2.3 ..iar la muzica de ex are jazz country rock1.......si rock2 (pe care il si tin ) classic si inca ceva + loudness care este de mare efect. Sunt foarte multumit de el si multumesc frumos de sfaturi. Cateva poze cu amplitunerul si cu una din boxele pe care il folosesc (oricum sunt amandoua lafel).

http://postimg.org/gallery/ai7mmzj4/3b7f4403/

Link spre comentariu

Da, e gîndit mai mult ptr aplicaţii audio-video, de acolo setările brute de sunet. Nu e exclus să mai aibă şi altele pe telecomandă. Vezi că la JVC, orice sculă cu telecomandă prin cablu (un simplu jack de la o sculă la alta) sînt compatibile, indiferent că e CompuLink 1, 2 sau 3 şi ai surprize să descoperi funcţii ascunse ce ''migrează'' de la o sculă la alta. De exemplu scanarea posturilor între tunere şi amplitunere.Acelea nu mai sînt boxe Unitra, bănuiesc că şi filtrele sînt schimbate, pe lîngă difuri.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Da, e gîndit mai mult ptr aplicaţii audio-video, de acolo setările brute de sunet. Nu e exclus să mai aibă şi altele pe telecomandă. Vezi că la JVC, orice sculă cu telecomandă prin cablu (un simplu jack de la o sculă la alta) sînt compatibile, indiferent că e CompuLink 1, 2 sau 3 şi ai surprize să descoperi funcţii ascunse ce ''migrează'' de la o sculă la alta. De exemplu scanarea posturilor între tunere şi amplitunere.Acelea nu mai sînt boxe Unitra, bănuiesc că şi filtrele sînt schimbate, pe lîngă difuri.

(Nu am luat telecomanda) Am revenit cu o intrebare : Cum pot imbunatatii inaltele acestui amplituner?Este foarte bun ,l-am tinut de revelion pe 4ohm la 80% 7ore si nici nu s-a incins.Ma obsedeaza ca nu am corector de ton la el ci doar Loudness ...rock1.rock2.musical etc...si parca nu este de ajuns cu toate ca boxele nu sunt chiar atat de proaste(pop35w) ca oricum nu mai am boxele care le-am avut de revelion. Acum iubesc boxele astea si oricum nici nu mai trec de 30w cu volumul. Ori am eu un pitic pe cap ca nu are corector de ton ori nu stiu. Din pc am totul reglat si de la placa de sunet si din playerul cu care redau FLAC,MP3. Ma gandeam sa ii pun un corector de ton sa pot sa dau basul la minim fara sa umblu la placa de sunet. Ce corector ma sfatuiti sa ii pun? Nu vreau equalizer ca este mare si nu fac nimic cu el ca am acelasi lucru si in pc.
Link spre comentariu

Astazi am schimbat 530-ul sec si "alb-negru" cu 230(daca 530-ul avea aspectul de bebelus ..acest 230 este nou nascut.Sunet foarte bun,finut,viata in boxe,corector de ton minunat...plus ca are o functie de sorround care ii da viata sunetului ..parca umple camera...pe langa loudness). 230 are 2x50w in 4 ohm iar cel vechi avea 2x70 in 4 ohm.......dar 230 pare mai sigur pe el ,da in difuzoare la 15% cum o facea 530 la 40%. Foarte multumit+telecomanda originala...acum mai ramane sa ii schimb filtrajul care este de 4700. Nu am inca poze reale ...dar arata ca in acestea..adica impecabil.

post-57683-13982976166_thumb.jpg

post-57683-13982976167_thumb.jpg

post-57683-139829761672_thumb.jpg

post-57683-139829761682_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări