Vizitator ssaatt Postat Decembrie 18, 2013 Partajează Postat Decembrie 18, 2013 Salut, aveți idee de unde pot sa obțin tag-uri pentru acest tip de interfon Codefon digital system (cod de acces am, nu am post instalat în apartament asa am cumpărat, imi trebuie pentru ca am vazut ca nu merge tot timpul mai da erori si stau prin fata blocului.Cel care a instalat interfonul a spus ca nu poate sa-mi furnizeze niciun tag pana nu instalez post in casa si costa cat nu face. Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator dio2449 Postat Decembrie 19, 2013 Partajează Postat Decembrie 19, 2013 Nu prea ai ce face,tot la cel care a instalat interfonul trebuie sa apelezi.Chiar daca faci rost de tag-uri,ele trebuie programate si asta o poate face doar instalatorul Link spre comentariu
Vizitator ssaatt Postat Decembrie 19, 2013 Partajează Postat Decembrie 19, 2013 Problema este ca el îmi spune ca nu poate sa-mi programeze tagul pana nu îmi instalez postul in casa, este adevarat sau nu ?Dacă nu este asa eu vreau sa ma duc cu tagurile la el sa le programeze. Link spre comentariu
Vizitator dio2449 Postat Decembrie 19, 2013 Partajează Postat Decembrie 19, 2013 N-are legatura tag-ul cu postul de interior.Nu trebuie sa te duci cu ele la instalator sa le programeze ci trebuie sa vina instalatorul sa le imperecheze cu postul exterior montat la tine la scara Link spre comentariu
Vizitator ssaatt Postat Decembrie 19, 2013 Partajează Postat Decembrie 19, 2013 pai aici e problema nu vrea sa imi dea tag pana nu imi pun post interior ca nu se poate programa. Link spre comentariu
iuli09 Postat Decembrie 19, 2013 Partajează Postat Decembrie 19, 2013 Citeste printre randuri : ori montezi post interior si iti da si cartele ca sa poti intra in bloc (evident platesti), ori nu montezi post interior caz in care n-are de gand sa-ti dea cartele .Sigur ca ar putea sa-ti dea doar cartele ca n-au nicio legatura cu postul interior insa e destul de clar ca n-are de gand sa faca asta . Link spre comentariu
Vizitator ssaatt Postat Decembrie 19, 2013 Partajează Postat Decembrie 19, 2013 Cred ca e mai simplu sa ii fac o plângere ca nu am acces la proprietate pentru ca au montat un interfon si nu au pus si un butuc pentru cheie si nici tag nu imi poate da, apoi il las pe instalator sa ma caute cu tagurile programate.Mulțumesc pentru răspunsuri. Link spre comentariu
iuli09 Postat Decembrie 19, 2013 Partajează Postat Decembrie 19, 2013 plangere ? unde ?il poti actiona in judecata dar nu te astepta la solutionare rapida . Link spre comentariu
utopic_paradox Postat Decembrie 19, 2013 Partajează Postat Decembrie 19, 2013 tagurile se inroleaza la postul exterior. vor sa-ti ia banii si pt post. variant :apelezi la un vecin,suna la firma aia si cere taguri ca a pierdut cateva. Berea o dai tot tu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum