Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

indesit wil 13

adrian250786

Postări Recomandate

buna seara,am o problema cu un indesit wil 13..cand a am ajuns la om acasa mi-a spus ca s-a oprit cuMva in mers(s-au aprins toate becurile si baga apa continuu),bun am vazut ca mai are ceva apa in ea si zic sa ii dau evacuare,o bag in priza i-am dat un reset l-a luat....o pun pe evacuare>play a dat sa plece un pic pompa si s-a oprit ,electrovalvele s-au deschis..baga apa continuu si becurile clipesc toate intermitent.Am verificat asa:electrovalve ok,rezistenta ok,NTC ok,motor ok,ce n-am verificat e presostatul.Placa EVO II.MULTUMESC

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adrian250786

6

• euvasile

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

am scos placa banuind ca are conzi umflati(680mf)dar spre uimirea mea...nu il are umflat...maine o sa il dau afara sa il masor(n-am mai apucat acum).......in cazul in care constat ca sunt buni conzi,oare sa fie procesorul sau va trebui rescrisa memoria? :nas: .....multumesc

Link spre comentariu

Daca ai eser pentru verificat e bine, daca nu schima toti conzi inclusiv pe cei nepolarizati, nu costa mai nimic si e pacat de masina. Se mai pot verifica si celelalte componente nu te lua neaparat de procesor sau memorie. eu repar de ceva ani masini de spalat dar nu am intalnit cazuri cu memorie alterata .

Link spre comentariu

i-am inlocuit condensatoarele,curatat conectoarele,i-am dat drumu pe stoarcere a dus prog la cap i-am mai dat in ca odata am mers...dimineata zic sa ii mai fac o proba si........nimic se deschid iar electrovalvele,ledul de play licare repede iar primele 2leduri in linie cu el licare si ele dar mai incet.. :sparge:

Link spre comentariu

dupa tabel ar fi eroare f3 care zice:F03: NTC Open or in Short Circuit or washing heater relay stuck (signalled in presence of full load)- Check efficiency of J8 connector contacts on card- Check NTC verifying that the ohmic resistance value at room temperature 20°C is approx. 20Kohm on J8 wiring connector pin11 and 12.- If the measurement is incorrect check J8/NTC wiring continuityCheck the same parameter directly on NTC- Replace NTC- Replace Card

post-66077-139829727565_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări