Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sarbatoarea castanelor Baia Mare

adircf

Postări Recomandate

Am prins o sonorizare la un stand in aer liber la sarbatoarea castanelor baia mare cu un prieten. O sa fie o sonorizare compusa din: 2 x wn15s +bmd450 :rock: 4 x RCF Art 325i :rolleyes: 1 x band pass horn P.Audio Hp18s :rolleyes: 2 x bass refex cu RCF L18200N :tonqe: Amplificarea va fii un phonic max 2500, un powermixer allen & heath 12cp :supz: iar pentru basii RCF prevad iar ca nu vom avea amplificare necesara pentru ei dar o sa rezolv eu maine (nu mai am centi). la stand NU vor fi manele!!!, cine vrea sa vina, sa vina cu placereAr fi frumos sa vina ceva membrii de pe forum. Va uitati unde suna muzica tare, si daca vedeti unu chel, gras si cu tricou RCF sa stiti ca eu sunt ala.Repet : NU vor fi manele

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adircf

4

• ionut20

3

• Blind

2

• DorinD

1

Top autori în acest subiect

Vizitator berti

(castanele cred ca ies din discutie)

Pai de ce? Nu ai mancat niciodata castane coapte? E un fel de berar, doar ca se mananca si castane!Eu merg teoretic duminica, dimineata trec prin targu de masini, pe la raionu de vechituri... poate gasesc ceva interesant! Dupa care ma prezint la castane... ca mi-e o pofta de mor!Aveti idee cat e kilu de castane crude?
Link spre comentariu

Adi,Bafta cu sonorizarea si distractie celor care vor ajunge pe-acolo!Castane se mai gasesc si prin Tg.Jiu si de regula in toate zonele unde vechii romani au exploatat mine de aur. Ei l-au adus la noi deoarece lemnul de castan are avantajul ca e rezistent, creste relativ repede si putrezeste greu.

Link spre comentariu

acumna sunt la un prieten si trag de pe net ceva muzica noua sa am. sunt 50 % sanse sa nu fie cele 4 rcf-uri 325 (plm) ca a intervenit o nunta de 300 pers sambata si nunta fiind in perioada asta s-a platit bine@vasile de la maramuresu' pana mai incolo de bcr, de la mara pana la expocom si in parcul de la mara. sorry ca nu poti venii ca macar aveam cu cine sa :drinkers: noah, sper ca va fii bine si sa nu picure!!!, asta ii cea mai mare grija a mea ca nu am cu ce sa acopar boxele.P.S. eu m-am scarbit de castaneP.S.S. Vine careva? :drinkers:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări