adircf Postat Septembrie 27, 2006 Partajează Postat Septembrie 27, 2006 Am prins o sonorizare la un stand in aer liber la sarbatoarea castanelor baia mare cu un prieten. O sa fie o sonorizare compusa din: 2 x wn15s +bmd450 :rock: 4 x RCF Art 325i :rolleyes: 1 x band pass horn P.Audio Hp18s :rolleyes: 2 x bass refex cu RCF L18200N :tonqe: Amplificarea va fii un phonic max 2500, un powermixer allen & heath 12cp :supz: iar pentru basii RCF prevad iar ca nu vom avea amplificare necesara pentru ei dar o sa rezolv eu maine (nu mai am centi). la stand NU vor fi manele!!!, cine vrea sa vina, sa vina cu placereAr fi frumos sa vina ceva membrii de pe forum. Va uitati unde suna muzica tare, si daca vedeti unu chel, gras si cu tricou RCF sa stiti ca eu sunt ala.Repet : NU vor fi manele Link spre comentariu
Blind Postat Septembrie 27, 2006 Partajează Postat Septembrie 27, 2006 Tare autoportretul ) Am si eu o intrebare: ce se sarbatoreste la sarbatoarea castanelor? (castanele cred ca ies din discutie) Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Septembrie 27, 2006 Partajează Postat Septembrie 27, 2006 mama ce m-as duce... tot pe platoul din spatele hotelului se tine ? Link spre comentariu
Vizitator berti Postat Septembrie 27, 2006 Partajează Postat Septembrie 27, 2006 (castanele cred ca ies din discutie)Pai de ce? Nu ai mancat niciodata castane coapte? E un fel de berar, doar ca se mananca si castane!Eu merg teoretic duminica, dimineata trec prin targu de masini, pe la raionu de vechituri... poate gasesc ceva interesant! Dupa care ma prezint la castane... ca mi-e o pofta de mor!Aveti idee cat e kilu de castane crude? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Septembrie 27, 2006 Partajează Postat Septembrie 27, 2006 Cand eram la liceu mama ce ma duceam pe deal la furat de castane :snakeman: Link spre comentariu
Blind Postat Septembrie 27, 2006 Partajează Postat Septembrie 27, 2006 Nup, n-am halit niciodata :tonqe: Link spre comentariu
ionut20 Postat Septembrie 28, 2006 Partajează Postat Septembrie 28, 2006 Sunt foarte buna castanele, pacat ca nu se tine si in TM asa ceva :( aici numa festivalu berii, festivalu vinului ... :smt005 oricum .. distractie placuta cu sonorizarea :wav: :bere: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Septembrie 28, 2006 Partajează Postat Septembrie 28, 2006 In timis castane cred ca se fac in orasul Faget, sunt foarte putine locatiile unde se fac castanele comestibile Link spre comentariu
ionut20 Postat Septembrie 28, 2006 Partajează Postat Septembrie 28, 2006 din pacate asa e .. nu am mai mancat castane coapte de vro 2 ani de la un festival cand au adus si aici :supz: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Septembrie 28, 2006 Partajează Postat Septembrie 28, 2006 e simplu, iei trenul pana in Faget, faci cam 2 ore si manci castane :rock: Link spre comentariu
ionut20 Postat Septembrie 28, 2006 Partajează Postat Septembrie 28, 2006 hihi .. mai bine altfel ... mai caut 3 doritori de castane, bagam benzina de 50 de lei impartiti la 4 si ne ajunge dus intors :supz: :smt007 Link spre comentariu
DorinD Postat Septembrie 28, 2006 Partajează Postat Septembrie 28, 2006 Adi,Bafta cu sonorizarea si distractie celor care vor ajunge pe-acolo!Castane se mai gasesc si prin Tg.Jiu si de regula in toate zonele unde vechii romani au exploatat mine de aur. Ei l-au adus la noi deoarece lemnul de castan are avantajul ca e rezistent, creste relativ repede si putrezeste greu. Link spre comentariu
pegas Postat Septembrie 28, 2006 Partajează Postat Septembrie 28, 2006 eu am mincat anul trecut la Brasov pentru prima data, dar nu am fost foarte impresionat.insa sunt dispus sa le mai acord o sansa, pentru ca nici nu aveau o forma de prezentare foarte "profi". Link spre comentariu
adircf Postat Septembrie 28, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2006 acumna sunt la un prieten si trag de pe net ceva muzica noua sa am. sunt 50 % sanse sa nu fie cele 4 rcf-uri 325 (plm) ca a intervenit o nunta de 300 pers sambata si nunta fiind in perioada asta s-a platit bine@vasile de la maramuresu' pana mai incolo de bcr, de la mara pana la expocom si in parcul de la mara. sorry ca nu poti venii ca macar aveam cu cine sa :drinkers: noah, sper ca va fii bine si sa nu picure!!!, asta ii cea mai mare grija a mea ca nu am cu ce sa acopar boxele.P.S. eu m-am scarbit de castaneP.S.S. Vine careva? :drinkers: Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Septembrie 28, 2006 Partajează Postat Septembrie 28, 2006 Cumperi nailon si le acoperi..!Distractie placuta si mult succes.!PS: I love Castane :smt003 mai ales pireu de castane cu frisca.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum