dj_bryz Postat Decembrie 18, 2013 Partajează Postat Decembrie 18, 2013 Buna ziua ,am si eu o intrebare ...stie cineva ceva despre aceste difuzoare? parametrii ceva? ...am 2 bucati si se aude foarte bine...dar vreau sa le fac o incinta ok.Eu nu am gasit mare lucru decat un pdf Coral CW_261.pdf Link spre comentariu
dj_bryz Postat Decembrie 18, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2013 Chiar rezista la 100w? ...nu prea cred (scz: se aud bine) Link spre comentariu
Shambala Postat Decembrie 18, 2013 Partajează Postat Decembrie 18, 2013 Puterea la difuzoare este ca si la transformatoare - functie de timp si de tipul semnalului.Difuzoarele serioase au publicati si alti parametri decat cei din acel pdf, ceea ce ridica un mic semn de neincredere in legatura cu puterea aceea.Oricum, este putin important daca suporta 100W sau doar 70 sau 50.Par a fi niste woofere, asa ca probabil se potrivesc cel mai bine la o incinta 3 cai. Poti incerca sa le folosesti si in 2 cai - adaugi un tweeter. Link spre comentariu
dj_bryz Postat Decembrie 18, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2013 le am puse in unitre de 75 3 cai ..ramforsate bine si cu port bas reflex de 30mm latime cu 150 adancime...(adica nu este tub ...ci am taiat 3.5 cm din spate si a adaugat o placa..si se aud destul de ok) doar ca filtre pentru ele nu am ceva calculat special .Pe acest woofer am decat o bibina ..ce a ramas de la GDN 25/40 ..si se aud ok.Ce am obs eu la aceste woofere este faptul ca nu au cursa mare .... maxim 15mm ..si se misca foarte usor cand le actionezi cu mana,dar cand bagi in ele 15w de ex ...deabia daca le vezi ca schiteaza ceva in materie de miscare ..dar in schimb se aud de nici nu zici ca sunt ele conectate.Eu voriam parametrii sa le fac o incinta buna...dar daca nu gasesc am sa le las asa in "unitre"Deocamdata duc lipsa de o statie potenta ..si le tin pe o porcarie micuta.Legat de firma aceasta CORAL ...nu prea am gasit mai nimic la o simpla cautare pe google ...decat difuzoare full range si pe siteul lor am vazut niste woofere de generatie noua cu cauciuce peste cauciuce. Link spre comentariu
Shambala Postat Decembrie 19, 2013 Partajează Postat Decembrie 19, 2013 Poti incerca sa scrii celor de la Coral si sa ii rogi sa iti dea parametrii difuzoarelor sau macar un volum pt incinta si un BR, dar probabil ca sunt slabe sanse sa o faca.O alta solutie ar fi sa iei legatura cu cineva de pe forum din Bucuresti care sa fie amabil sa iti masoare difuzoarele ... daca crezi ca merita efortul. Link spre comentariu
dj_bryz Postat Decembrie 19, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2013 Sunt un tip ambitios de fel ..dar de data asta le las asa..deocamdata.Poate daca am sa le fac o schimbare pe viitor am sa apelez la cineva. Multumesc frumos Link spre comentariu
dj_bryz Postat Decembrie 26, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2013 Am revenit cu o problema .Eu am difuzoarele puse in unitre de 75 ...si se aud ok ...insa parca este prea mica incinta pentru ele ..si ma gandeam sa pastrez aceiasi adancime si latime si sa fac unele unde voi adauga vreo 20 cm la inaltime.Oare se va schimba sunetul? Inca nu stiu nimic despre difuzoarele astea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum