Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Stabilizator de tensiune!

Vizitator ButonEL

Postări Recomandate

Ai dreptate Doru dar nu complet. 

Dacă au reclamații doar de la un utilizator ii doare în cot dar dacă au zilnic măcar o reclamație de pe o strada întreaga (pot face cu rindul la depus reclamații) timp de luni de zile însoțite și de raportul unui aparat de monitorizare și cu amenințarea de a-i pune sa plătească toate aparatele stricate, au să facă la un moment dat ceva pt corectarea situației. 

Reclamațiile trebuie sa vina de la mulți oameni/abonați, și trebuie sa fie făcute documentat. De asta am și întrebat acum citeva postări de ceilalți utilizatori vecini ce fac. 

Editat de sesebe
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 47
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Da, reclamatiile colective ii cam deranjeaza, si incearca sa le rezolve, dar de cele individuale ii doare la basca. Si chiar si cand te iau in seama, pana te vezi cu obiectul din perete reparat/schimbat daca e sa ne referim la o placa de baza la centrala, s-ar putea sa prinzi ghioceii. De aia, pt 250 lei cat costa un stabilizator, parca nu merita sa faci pe batosul cu ei.

Link spre comentariu

Vad ca te obsedeaza asta cu remarca mea ca iti bati joc de noi. Daca nu esti clona, la doar 19 postari nu ai de unde sa stii cati deschideau subiecte false, ori erau bolnavi ori se distrau dorind sa arate ce cunostinte au ei. Eu nu am cum sa stiu cunostintele unui nou venit, mai demult am facut o propunere ca fiecare sa se prezinte cand intra pe forum. Asa ca atunci cand am vazut ca cineva ti-a recomandat sa folosesti un UPS pt stabilizare si tot faceai referire la forma de unda de la iesire, am crezut ca razi de noi. Dupa postarile ulterioare am vazut ca nu cunosti electricitate si chiar ti-am facut o prezentare a necesarului tau:

CITAT:    

Postat Luni la 22:12

Stabilizator: la intrare are reteaua de alimentare fluctuanta iar la iesire tensiunea trebuie sa fie relativ constanta.

UPS  (Uninterruptible Power Supplies): Sistem de alimentare neintrerupt? Este un modul care atunci cand cade reteaua genereaza dintro baterie proprie un semnal alternativ care mentine alimentati consumatorii un timp oarecare. E mai putin importanta forma undei la iesire atat timp cat isi face treaba.

Ai nevoie de un stabilizator, ce tot o tii cu UPS-ul, de fapt cu forma de unda de la iesire? Ti s-a recomandat UPS pt ca in asteptare (repaus pt el) i s-a mai atasat o functie, o stabilizare grosiera cu relee. El este UPS doar cand cade reteaua, adica atunci cand tranzistorii puternici de pe radiatoare ataca traful in secundar cu energie din baterie si in primar apare o tensiune alternativa ce este comutata de niste relee la priza de alimentare pt ca monitorul si calculatorul si sa mai functioneze pana salvezi datele. Nu folosesti aceasta functie pt ca bateria nu poate tine frigiderul sau alti consumatori mari.

Gata, am inteles ca esti o persoana corecta, nu mai repeta mereu ce am spus eu. Era doar o banuiala, ar fi trebuit sa te superi daca as fi spus ca te cunosc personal si esti o persoana neserioasa.

Vrei sa-ti cer scuze public? 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări