dacianu11 Postat Ianuarie 16, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 Da, m-am hotarat...4 microfoane, o intrare stereo pentru player si o intrare mono pentru chitara sau orga. Link spre comentariu
dacianu11 Postat Ianuarie 30, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 Am terminat si partea de mixer. Functioneaza foarte bine si partea aceasta. Intre timp am lucrat si la un amplificator. Probabil cand o sa se mai incalzesca afara, o sa ma apuc de mixerul proprizis. Prevad ca o sa am mult de lucru la el. Toate cele bune! Link spre comentariu
chiricarc Postat Iunie 28, 2014 Partajează Postat Iunie 28, 2014 Salut, mai poti pune cablajul, aici nu se mai vede : "Atasez mai jos cablajele, schema si asezarea pieselor, poate ajuta pe cineva." ? Multumesc. Link spre comentariu
dacianu11 Postat Iunie 29, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2014 Salut, mai poti pune cablajul, aici nu se mai vede : "Atasez mai jos cablajele, schema si asezarea pieselor, poate ajuta pe cineva." ? Multumesc. Se poate! corector cu 3 corectii ASEZARE PIESE 2.pdf corector cu 3 corectii ASEZARE PIESE.pdf corector cu 3 corectii CABLAJ.pdf corector cu 3 corectii schema.pdf corector cu 3 corectii.pdf Link spre comentariu
cristian_98 Postat Iulie 1, 2014 Partajează Postat Iulie 1, 2014 Acum realizez acest corector, pentru calculator, sa stea langa un 2030, pentru PC, imi ajunge. Intreb si eu...daca nu am gasit condensator de 2,2u, nepolarizat...pot pune si polarizat...? Link spre comentariu
flomar60 Postat Iulie 1, 2014 Partajează Postat Iulie 1, 2014 Da, poti monta un electrolitic de 2,2 micro cu plusul catre pinul 1 al integratului , pentru aplicatia data nu este nici o problema... Link spre comentariu
cristian_98 Postat Iulie 1, 2014 Partajează Postat Iulie 1, 2014 Inca ceva...rezistentele de 1K8 se pot pume de 1K5? Link spre comentariu
flomar60 Postat Iulie 1, 2014 Partajează Postat Iulie 1, 2014 Daca nu ai valorile , poti incerca si cu 1,5K dar poti incerca si cu 2,2K...se va modifica un pic banda filtrului dar nu semnificativ... Link spre comentariu
valentonx Postat Iunie 9, 2016 Partajează Postat Iunie 9, 2016 La acest mixer mai este nevoie de preamplificator pentru microfon sau contine deja ? Daca as vrea sa integrez si procesorul de sunet m unde ar trebui sa il asez ? multumesc ! Link spre comentariu
nelugavrila Postat Iunie 9, 2016 Partajează Postat Iunie 9, 2016 Din R2 se poate modifica amplificarea mixerului,dar nu are preamplificator de microfon. Link spre comentariu
dacianu11 Postat Iunie 10, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2016 La acest mixer mai este nevoie de preamplificator pentru microfon sau contine deja ? PREAMPLIFICATOR CU TL071.rar Link spre comentariu
Stoica Nicolae Postat Iunie 11, 2016 Partajează Postat Iunie 11, 2016 (editat) Hai sa te ajut eu cum pot. Am eu kit de mixer made SUA luat de pe un mixer amplificat. Are 6 canale mono, 2 canale stereo , iesire catre amplificator, iesire catre boxe active, effecte , panoramare, bass, medii, inalte si preamplificare. Daca vrei iti dau tot , mixer+amplificator+traf toroidai. Eu nu-l mai folosesc pentru ca nu mai are DPS. Mai multe in privat Editat Iunie 11, 2016 de Stoica Nicolae Link spre comentariu
valentonx Postat Iunie 13, 2016 Partajează Postat Iunie 13, 2016 Va multumesc mult pentru fisierele postate ! Am inteles ca ar fi mai calitativ NE5534 se poate inlocui in schema cu TL071 ? Va multumesc domnule Stoica insa doresc sa il construiesc eu ! Link spre comentariu
dacianu11 Postat Iunie 13, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2016 (editat) Am inteles ca ar fi mai calitativ NE5534 se poate inlocui in schema cu TL071 ? La pini sunt compatible integratele, cred ca se poate inlocui. Poti sa faci cablajul, dupa care "jonglezi" cu integratele. Editat Iunie 13, 2016 de dacianu11 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum