Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajuta-ma cu datele tehnice la aplificatorul tau si la traf!

Vizitator furtunaperfecta

Postări Recomandate

Sal numele meu este Ady si as vrea sa stiu si eu daca se poate mai multe date tehnice ale amplificatorului tau de 200W realizat cu MOSFET pt ca si eu am vrut sa i-au amplificatorul de 2*160W de la adelaida si din cate mesaje am vazut la tine nimeni nu se arunca a cumpara amplificatoare de la Adelaida!

Te rog sa imi dai si mie mai multe info stiu ca e produsul tau dar chiar ma intereseaza si as vrea sa stiu daca este mono stereo sau mai stiu eu cum!

Inca o intrebare la care eu nu mi-am putut raspunde!Eu stiu ca tensiunea ori curentul da puterea, da?

Atuncea cum este posibil ca un traf de 225VA sa aibe o tensiune de 2x30V si un curent de 2x3.75A???

Si daca este asa cam ce curent ar debita un traf toroidal de 400VA cu o tensiune de 2x35V??????

Ok ciao si mersii mult!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• kappa_ii

2

Vizitator mister_rf

La intrebarea cu trafo:2x30V=60V iar curentul este 2x3.75 deci 3.75A pe fiecare ramurarezulta (la un randament maxim ce tinde la 100%), P=UxI=60x3.75=225W.Curentul maxim debitat de un transformator este limitat de puterea transformatorului si de diametrul sarmei cu care este bobinat- la aprox 3A/mm2. Deci la 400VA si 2x35V=70V vei obtine maxim 5.7A daca diametrul sarmei este mai mare de 1.55 mm.

Link spre comentariu

Mersii pt informatia pt trafdar te rog sa imi dai si niste date despre amplificatorul tau(vorbesc cu Vasile, pt ca am intales ca el a realizat amplificatoarele IPA, daca nu ma insel iar daca da imi cer scuze si vrau sa imi dea si mie producatorul lor_ abia acum 2 zile am descoperit saitu' si de aia) IPA200!La ce anumea ma refer este la!

Ce finale foloseste!

Ce dimensiuni are placa si ce dimensiuni are radiatorul necesar racirii finalelor!

Transformatorul necesar alimentarii unui amplificator stereo de 2x200W(2 kit-uri IPA200)

Ok mersii si mai tinem legatura!

Link spre comentariu

am si eu 2 kituri de la adelaita de 400 w rmseu le-am testat si maximul pe care l-am reusit sa il scot este de 180 w in 4 ohm ! daca vrea cineva kiturile astea le vind eu !!pot sa le dau cu tot cu traf cutie si condensatori de filtraj am si un egalizator bas inalte si radiatoare mari si ventilator pe radiatoare

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări